Dumplings (37)

    Dumplings, oftewel gevulde deegknoedels worden ook wel potstickers, knoedels, wontons genoemd. Je vindt hier recepten voor jiaozi (Chinese dumplings), Pierogi (Poolse dumplings), Indonesische pangsit of wonton en meer!

    Populaire recepten

     
    Geen beoordelingen
     
    20min

    Chinese gekookte dumplings, ook wel jiao zi genaamd. Deze variant is vegetarisch met ei, lente-ui en een vleugje gember. Eet ze met stokjes en doop ze in een smakelijke Aziatische dipsaus (voor recept zie voetnoot).

    Recept van: Marjel

     
    1 beoordeling
     
    1uur40min

    Traditionele Poolse pierogi, zoals mijn Poolse oma zou maken! Deze dumplings (of knoedels) zijn, naast aardappel, gevuld met kaas en champignons.

    Recept van: Magda

     
    Geen beoordelingen
     
    7uur10min

    Dit recept voor jiaozi, ook wel dumplings, of potstickers genoemd is gemaakt met varkensgehakt en kool in wonton deegvellen. Ze worden in de pan gebakken en geserveerd met een chilisaus. Perfect als dimsum.

    Recept van: SAILIN

     
    Geen beoordelingen
     
    1uur

    Deze traditionele Poolse knoedels worden gemaakt met een vulling van aardappel en zuurkool. Een heerlijke manier om van een restje puree een hartig winters gerecht te maken!

    Recept van: TAB

     
    Geen beoordelingen
     
    2uur30min

    Een heerlijke manier om kerstrestjes te verwerken.

    Recept van: Christine L.

    Video's voor dumplings

    • videoTitle
      Pierogi (Poolse dumplings)
    • videoTitle
      Deeg voor pierogi
    • videoTitle
      Pierogi met blauwe bessen

    Vergelijkbare receptencollecties

    Gnocchi
    Gnocchi   (26)
    Deeg
    Deeg   (56)
    Azië
    Azië   (549)

    Favoriete videorecepten

    • Perfecte aardappelgratin Perfecte aardappelgratin
    • Trifle van chocolade en kokos Trifle van chocolade en kokos
    • Een koekhuis bouwen Een koekhuis bouwen
    • Gebraden kalkoen Gebraden kalkoen
    • Stoofperen met rode wijn Stoofperen met rode wijn