Haring (22)

  Zoek je een recept voor Hollandse nieuwe haring? We hebben recepten voor haringsalade, zoute haring, zure haring, gerookte haring, bietensalade met haring en meer.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  1dag30min

  Door kippers op de traditionele manier te bereiden, namelijk door ze te koken in water, blijft het vlees sappig en mals en vermijdt u ook de sterke geur van gegrilde kippers. Serveer de kippersalade met volkorenbrood.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  1 beoordeling
   
  45min

  De zoetzure haringsalade is mooi op kleur met rode bietjes. Als borrelhapje serveren met toastjes, geroosterd stokbrood of roggebroodcarrés.

  Recept van: Olav

   
  Geen beoordelingen
   
  4uur10min

  Dit recept is bedoeld voor iedereen die 1 of meerdere van de volgende ingrediënten niet lust… avocado's, sardientjes uit blik, haring uit blik en gevulde olijven. Het is namelijk zo dat wanneer je dit proeft - je ervan zult smullen. Serveer dit als voorgerecht op een blaadje sla gegarneerd met fijn gesneden tomaat, 1 of twee limoenpartjes en een takje peterselie met warme toast. Als snack kun je de hele kom neerzetten met wat naturel of gezouten crackers.

  Recept van: Lowie Pete

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Klinkt bijzonder, he? Het smaakt echt geweldig! Eieren smaken zalig in combinatie met haring. Probeer het eens!

  Recept van: apfel

   
  Geen beoordelingen
   
  20min

  Heerlijke hapjes van haring met appel op een stukje brood of roggebrood. Garneer met wat bieslook voor een feestelijke presentatie. Lekker hapje voor een verjaardag of de feestdagen.

  Recept van: Currant

  Vergelijkbare receptencollecties

  Zeebaars
  Zeebaars   (24)
  Zalm
  Zalm   (320)
  Schelvis
  Schelvis   (44)