Inloggen Aanmelden

Bonensoep recepten (39)

Of je nou een bruine bonensoep wilt maken, een soep met kidneybonen, witte bonen, zwarte bonen of cannellinibonen, je vindt hier de recepten voor lekkere soep met bonen van Hollandse bonensoep tot Italiaanse en Mexicaanse bonensoep.

Receptencollecties voor bonensoep

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
1uur55min

Deze pittige en hartige soep is stevig, heerlijk en voedzaam, vooral in de winter! Ideaal als als veganistische maaltijd.

Recept van: Grace and Mae

 
9 beoordelingen
 
2uur15min

Een oud recept uit de familie. Volgens onze traditie bereid door oma, voor de hele familie tijdens oud en nieuw, samen met een groningse poffert.

Recept van: Tom

 
3 beoordelingen
 
1uur15min

Je maakt snel en gemakkelijk zelf een lekker pan bruine bonensoep met wat verse groenten, een verse worst en een blik bruine bonen.

Recept van: Chantal

 
4 beoordelingen
 
2uur25min

Een soep met een Spaanse knipoog en boordevol smaak. De andouille is een pittige, doorrookte worst van varkensvlees die met de Cajun keuken wordt geassocieerd. Als u geen andouille kunt vinden, neem dan verse chorizo of een pittige Italiaanse worst.

Recept van: PIPPYMOE

 
1 beoordeling
 
40min

De romige structuur van zwarte-ogenbonen past uitstekend in kruidige soepen. Deze soep is voldoende vullend als hartig hoofdgerecht. Door geraspte kaas over de soep te strooien, die vervolgens smelt, maakt u de soep af.

Recept van: Lidy Nooij

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges Witte asperges
  • Groene asperges Groene asperges
  • Rabarber kruimeltaart Rabarber kruimeltaart
  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Hollandaisesaus Hollandaisesaus