Recepten met pindakaas (68)

  Op zoek naar recepten met pindakaas? Benieuwd wat je allemaal met pindakaas kunt maken? We hebben bonbons en paaseieren met pindakaas, maar ook recepten voor pindasaus, koekjes met pindakaas, en natuurlijk brood met pindakaas.

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  45min

  Deze brownie vol chocola en noten is pure decadentie.

  Recept van: LINDSEY SCHLABACH

   
  Geen beoordelingen
   
  23min

  Dit recept heeft maar drie ingrediënten. Snel, makkelijk en deze zachte koekjes zijn ontzettend lekker! Goed recept voor kinderen die net beginnen met leren bakken. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Francie

   
  7 beoordelingen
   
  1uur

  Deze wonderlijke combinatie ingrediënten ligt aan de basis van een verrassend lekkere soep waar iedereen dol op zal zijn! Serveren met een lepel yoghurt erop en een krokant broodje om lekker te dippen.

  Recept van: PIETOGO

   
  3 beoordelingen
   
  25min

  U zou nooit denken dat het tofu is! De gemengde smaak van pinda en gember zijn de basis van een heerlijk Thais gerecht waar iedereen dol op is. Serveren met witte rijst.

  Recept van: ROSEGRABOWSKI

   
  3 beoordelingen
   
  45min

  Dit is een makkelijke, autentieke schotel die geschikt is voor mensen met uiteenlopende smaken. De combinatie van ingredienten is misschien ongewoon, maar zelfs mensen met die niet gauw iets nieuws proberen zullen dit lekker vinden.

  Recept van: HOOLIE

  Video's voor recepten met pindakaas

  • videoTitle
   Pindakaaskoekjes met 3 ingredienten
  • videoTitle
   Plaatkoek met pindakaas en chocolade (glutenvrij)