Recepten met pindakaas (61)

Op zoek naar recepten met pindakaas? Benieuwd wat je allemaal met pindakaas kunt maken? We hebben bonbons en paaseieren met pindakaas, maar ook recepten voor pindasaus, koekjes met pindakaas, en natuurlijk brood met pindakaas.

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
45min

Deze brownie vol chocola en noten is pure decadentie.

Recept van: LINDSEY SCHLABACH

 
Geen beoordelingen
 
23min

Dit recept heeft maar drie ingrediënten. Snel, makkelijk en deze zachte koekjes zijn ontzettend lekker! Goed recept voor kinderen die net beginnen met leren bakken. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Francie

 
7 beoordelingen
 
1uur

Deze wonderlijke combinatie ingrediënten ligt aan de basis van een verrassend lekkere soep waar iedereen dol op zal zijn! Serveren met een lepel yoghurt erop en een krokant broodje om lekker te dippen.

Recept van: PIETOGO

 
3 beoordelingen
 
25min

U zou nooit denken dat het tofu is! De gemengde smaak van pinda en gember zijn de basis van een heerlijk Thais gerecht waar iedereen dol op is. Serveren met witte rijst.

Recept van: ROSEGRABOWSKI

 
3 beoordelingen
 
45min

Dit is een makkelijke, autentieke schotel die geschikt is voor mensen met uiteenlopende smaken. De combinatie van ingredienten is misschien ongewoon, maar zelfs mensen met die niet gauw iets nieuws proberen zullen dit lekker vinden.

Recept van: HOOLIE

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart