Koken met bier (59)

  Op zoek naar een recept dat gemaakt wordt met bier? Stoofschotels met bier, mosselen in bier, maar ook brood, pannenkoeken en diverse vleesgerechten bereid met bier.

  Receptencollecties voor koken met bier

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur30min

  Deze typisch Vlaamse stoofpot, geserveerd met dikke sneden kruidenbrood, is hartig en voedzaam. Het is een ideaal gerecht voor een informeel diner met vrienden, aangezien u het van tevoren kunt bereiden en u de hoeveelheden kunt aanpassen aan welk aantal gasten dan ook. Serveer het met aardappelpuree en gestoomde groenten.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  4 beoordelingen
   
  5uur10min

  Heerlijk mals vlees gekookt in de slowcooker met bier, sjalotjes, spek en champignons. Het bier maakt een mooie jus zonder een al te sterke biersmaak. Dit is nogal een vlezige schotel dus hij zou ook lekker zijn met aardappelen en worteltjes toegevoegd. Ik serveer dit met knapperige Frans brood om erin te dopen. Een heerlijke stevige en warme stoofschotel om bij thuis te komen. Klaar in 5 uur in de slowcooker maar het zou geen kwaad kunnen als het er de hele dag in zou zitten.

  Recept van: SamanthasSupper

   
  4 beoordelingen
   
  3uur

  Dit recept is voor vlees dat smelt in je mond in een rijk gearomatiseerde jus, perfect aangevuld door de colcannon. Je gezin zal er dol op zijn!

  Recept van: MNIKOLAISEN

   
  4 beoordelingen
   
  3uur30min

  Deze heerlijk verwarmende stoofpot is zalig. Serveer hem met aardappelpuree.

  Recept van: want2hike

   
  3 beoordelingen
   
  55min

  Men zegt dat een goed glas Guinness naar chocolade smaakt, dus er is geen betere combinatie dan Guinness en chocoladecake.

  Recept van: Una

  Vergelijkbare receptencollecties

  Koken met wijn
  Koken met wijn   (221)