Recepten met munt (102)

  Hier vind je heerlijke recepten met munt. Van muntthee tot pasta met munt, salade met munt, mediterraanse recepten met munt, munt-ijs en meer.

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  5min

  Dit is een GEWELDIG recept dat ik met toeval heb ontdekt. Door de halfvolle melk smaakt het roomijs wat "lichter" vind ik.

  Recept van: Darryn M. Briggs

   
  Geen beoordelingen
   
  20min

  Een heerlijke saus voor bij lamsvlees of elk soort geroosterd vlees. Erg geliefd in Groot-Brittanië en Australië. De saus blijft erg dun. Moutazijn is lichtbruin van kleur, en je kunt het vinden in speciaalzaken (malt vinegar). Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: BushCook

   
  5 beoordelingen
   
  1uur5min

  Een gegarandeerde hit! We moesten iets zelfgemaakts meebrengen naar een picknick... Dus koos ik voor een verfijnde chocolade taart! Een beetje aardbeiensaus, enkele muntblaadjes en voila! De taart was helemaal op toen ik de picknick verliet!

  Recept van: sidoune

   
  3 beoordelingen
   
  2uur45min

  Deze soep wordt in Marokko traditioneel 's avonds gegeten tijdens de Ramadan. Breng op smaak met zout, peper, muntblaadjes en kaneel.

  Recept van: Usman

   
  2 beoordelingen
   
  55min

  Quinoa is een heerlijke variant op rijst of pasta. De salade is het resultaat van verschillende kookexperimenten op basis van quinoa.

  Recept van: SunFlower

  Video's voor recepten met munt

  • videoTitle
   Muntsaus

  Vergelijkbare receptencollecties

  Gember
  Gember   (126)
  Kaneel
  Kaneel   (60)
  User's IP: 54.158.219.248