Recepten met kastanjes (26)

Hier vind je uiteenlopende recepten met kastanjes. Van kastanjepuree, kastanjesoep tot kastanjecake en gebraden kalkoen gevuld met kastanje.

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
3uur

Een feestelijk, winters gerecht, uitstekend geschikt voor de feestdagen. Het malse vlees komt is een prima combinatie met de zoete, stevige smaak van kastanjes en pompoen.

Recept van: Olav

 
1 beoordeling
 
1uur50min

Dit is een recept uit het klooster in het Zuiden van de Auvergne waar de zusters hun natuurproducten verkopen, waaronder deze kastanjebonbons.

Recept van: Kandinsky

 
Geen beoordelingen
 
20min

Geroosterde kastanjes zijn een perfecte snack om te serveren op een koude winterdag. Ze zijn snel en gemakkelijk te maken en hebben een fantastische smaak.

Recept van: vewohl

 
Geen beoordelingen
 
50min

Heerlijke soep met in boter geroosterde kastanjes, kippenbouillon, groenten en Madeira wijn. Je kunt hiervoor ook Marsala wijn nemen. Serveer warm met een lepel zure room en een beetje cayennepeper. De soep kan tot twee dagen vantevoren worden gemaakt.

Recept van: Laurie Tarasiewicz

 
Geen beoordelingen
 
25min

Dit is een soep die zelfs mijn man, die niet van champignons houdt, lekker vindt. Deze soep is niet geschikt als voorgerecht want het is heel machtig.

Recept van: licklelottie

Vergelijkbare receptencollecties

Hazelnoten
Hazelnoten   (48)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart