Recepten met kastanjes (26)

  Hier vind je uiteenlopende recepten met kastanjes. Van kastanjepuree, kastanjesoep tot kastanjecake en gebraden kalkoen gevuld met kastanje.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  3uur

  Een feestelijk, winters gerecht, uitstekend geschikt voor de feestdagen. Het malse vlees komt is een prima combinatie met de zoete, stevige smaak van kastanjes en pompoen.

  Recept van: Olav

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur50min

  Dit is een recept uit het klooster in het Zuiden van de Auvergne waar de zusters hun natuurproducten verkopen, waaronder deze kastanjebonbons.

  Recept van: Kandinsky

   
  Geen beoordelingen
   
  20min

  Geroosterde kastanjes zijn een perfecte snack om te serveren op een koude winterdag. Ze zijn snel en gemakkelijk te maken en hebben een fantastische smaak.

  Recept van: vewohl

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Heerlijke soep met in boter geroosterde kastanjes, kippenbouillon, groenten en Madeira wijn. Je kunt hiervoor ook Marsala wijn nemen. Serveer warm met een lepel zure room en een beetje cayennepeper. De soep kan tot twee dagen vantevoren worden gemaakt.

  Recept van: Laurie Tarasiewicz

   
  Geen beoordelingen
   
  25min

  Dit is een soep die zelfs mijn man, die niet van champignons houdt, lekker vindt. Deze soep is niet geschikt als voorgerecht want het is heel machtig.

  Recept van: licklelottie

  Vergelijkbare receptencollecties

  Hazelnoten
  Hazelnoten   (50)
  User's IP: 54.224.108.85