Recepten voor omelet (91)

  Boerenomelet, Spaanse omelet, omelet met ham en kaas, omelet uit de oven. Je vindt hier diverse recepten voor een zelfgemaakte omelet.

  Probeer deze recepten

   
  2 beoordelingen
   
  25min

  Dit lunchgerecht heb ik ooit gevonden in de Viva of Flair, en maak ik al sinds mijn studententijd. Inmiddels wat aangepast, maar erg makkelijk te maken. Lekker op vers volkoren of bruinbrood.

  Recept van: Olga

   
  Geen beoordelingen
   
  25min

  Deze omelet is erg makkelijk om te maken en heerlijk van smaak. Je bakt de omelet in de oven, dus je hoeft niet bij het fornuis te blijven staan. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: LEAGLE

   
  4 beoordelingen
   
  5min

  Dit is een geweldige manier om snel en makkelijk een ontbijt of lunch voor 1 persoon te maken. Ik heb ham en groene paprika toegevoegd, maar je kunt het ook laten afhangen van wat je in de koelkast hebt.

  Recept van: Susan Adair

   
  2 beoordelingen
   
  30min

  Dit Maleisische gerecht van omelet gevuld met nasi met kip, wordt in Indonesië ook gegeten (Nasi Goreng Amplop). Eenvoudige gebakken rijst met kip, omwikkeld met omelet. Dit wordt veel verkocht in eetstalletjes in Maleisië en vaak geserveerd met komkommer, tomaat en chilisaus of ketchup.

  Recept van: Suhara

   
  2 beoordelingen
   
  35min

  Een omelet, in de vorm van een muffin! Makkelijk om te maken en mooi om te presenteren bij een bijzondere brunch. Ook nog eens helemaal Paleo.

  Recept van: Becki

  Video's voor omelet

  • videoTitle
   Spaanse tortilla
  • videoTitle
   Japanse omeletrol (Tamagoyaki)
  • videoTitle
   Omelet uit de oven

  Vergelijkbare receptencollecties

  Roerei
  Roerei   (40)
  Eiersalade
  Eiersalade   (28)
  User's IP: 54.162.184.214