Sangria recepten (20)

  Zoek je een recept voor Spaanse sangria, of een variatie hierop? Je vindt hier diverse recepten.

  Probeer deze recepten

   
  4 beoordelingen
   
  10min

  Dit is een authentieke versie van de populaire sangria. U kunt naar wens fruit toevoegen, maar ik heb ervaren dat appel en peer alle rum opnemen. Met Bourgondische wijn en witte rum krijg ik altijd veel lof, hoewel gekruide rum ook lekker is.

  Recept van: Lisa

   
  Geen beoordelingen
   
  25min

  Dit is een recept voor sangria, op Spaanse wijze! De combinatie van fruit, rode wijn en brandewijn, gekoeld, is een heerlijk drankje voor een zomerse dag! Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: Luis Luna

   
  1 beoordeling
   
  40min

  Ik had een goed recept voor sangria gevonden en toen ik in de rij stond bij de slijterij kwam ik aan de praat met een man die al 20 jaar achter de bar stond. Hij zei dat mijn recept wat aanpassingen nodig had wilde ik hem net zo maken als de professionals en zie hier het eindresultaat. Veel dank ook aan de andere thuiskoks voor het plaatsen van hun heerlijke versies sangria.

  Recept van: PAULHAYWARD

   
  2 beoordelingen
   
  10min

  Deze sangria heb ik in Spanje door vrienden leren maken. Snel en eenvoudig en een heerlijk drankje voor op een zomers feestje.

  Recept van: ZAHIRAH

   
  1 beoordeling
   
  10min

  Deze sangria wijkt een beetje af van het klassieke Spaanse recept maar hij is nog steeds erg lekker! Ideaal voor bij een barbecue!

  Recept van: Amanda

  Video's voor sangria

  • videoTitle
   Spaanse Sangria

  Vergelijkbare receptencollecties