Sangria recepten

Zoek je een recept voor Spaanse sangria, of een variatie hierop? Je vindt hier diverse recepten.

18 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

 
3 beoordelingen
 
10min

Dit is een authentieke versie van de populaire sangria. U kunt naar wens fruit toevoegen, maar ik heb ervaren dat appel en peer alle rum opnemen. Met Bourgondische wijn en witte rum krijg ik altijd veel lof, hoewel gekruide rum ook lekker is.

Recept van: Lisa

 
1 beoordeling
 
40min

Ik had een goed recept voor sangria gevonden en toen ik in de rij stond bij de slijterij kwam ik aan de praat met een man die al 20 jaar achter de bar stond. Hij zei dat mijn recept wat aanpassingen nodig had wilde ik hem net zo maken als de professionals en zie hier het eindresultaat. Veel dank ook aan de andere thuiskoks voor het plaatsen van hun heerlijke versies sangria.

Recept van: PAULHAYWARD

 
1 beoordeling
 
15min

Ik woon in Barcelona en zag de barman van een sangriabar deze sangria eens maken. Ik hoop dat u hem net zo lekker vindt als ik!

Recept van: K.Borg

 
2 beoordelingen
 
10min

Deze sangria heb ik in Spanje door vrienden leren maken. Snel en eenvoudig en een heerlijk drankje voor op een zomers feestje.

Recept van: ZAHIRAH

 
1 beoordeling
 
10min

Deze sangria wijkt een beetje af van het klassieke Spaanse recept maar hij is nog steeds erg lekker! Ideaal voor bij een barbecue!

Recept van: Amanda

 
Geen beoordelingen
 
15min

De bekende sangria, maar dan zonder alcohol, zodat kinderen, zwangere vrouwen en mensen die gewoon geen alcohol willen drinken ook kunnen meegenieten van deze zomerse drank!

Recept van: Chantal

 
Geen beoordelingen
 
10min

De lekkerste en meest eenvoudige sangria! De basilicum lijkt raar, maar maakt de sangria perfect. Ik weet zeker dat u het lekker vindt!

Recept van: laurenS

 
Geen beoordelingen
 
2uur11min

Heerlijk! Een lekkere punch op basis van witte wijn, mango en stukjes sinaasappel. Perziklikeur, cognac en ginger ale maken deze zomerse feestdrank helemaal af.

Recept van: Shawna

 
Geen beoordelingen
 
15min

Mijn man heeft zijn recept voor sangria helemaal tot in de puntjes geperfectioneerd. Ik hoop dat je er ook erg van gaat genieten. Een tip, het smaakt misschien wel naar limonade, maar dat is het niet!

Recept van: Cathy Myers

 
Geen beoordelingen
 
30min

Het BESTE recept voor sangria als je het mij vraagt. Als je van zoetere sangria houdt, kun je ook ginger ale gebruiken in plaats van spuitwater.

Recept van: HJACOBY

1 / 2

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Basisrecept asperges koken Basisrecept asperges koken
  • Aspergesoep met verse asperges Aspergesoep met verse asperges
  • Rabarber kruimeltaart Rabarber kruimeltaart
  • Aardbeien tiramisu zonder eieren Aardbeien tiramisu zonder eieren
  • Fraisier Fraisier