Recepten met lever (52)

Zoek je een recept voor gebakken lever of wil je zelf foie gras maken? je vindt hier recepten met kippenlevertjes, varkenslever en ganzenlever.

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
15min

Gezonder dan lever is er niet!

Recept van: Arnold

 
1 beoordeling
 
7uur15min

Een Franse paté van kippenlevers en gedroogde morieljes, gebakken in een terrinevorm. Het is veel makkelijker om te maken dan je denkt! Eet deze paté met knapperig (stok)brood, mosterd en kleine augurkjes. Bekijk ook de video van dit recept.

Recept van: matoutina

 
1 beoordeling
 
40min

Deze vulling voor kalkoen met zijn volle, frisse smaak is verrukkelijk! Het recept volstaat voor een grote kalkoen (voor 6 personen) met nog een restje. In plaats van cranberry's kunt u andere gedroogde vruchten gebruiken.

Recept van: MissTrixieDelight

 
1 beoordeling
 
1uur5min

Dit is een vetarme versie van het klassieke pastagerecht. De heerlijke vleessaus wordt gemengd met spaghetti en geserveerd met Parmezaanse kaas. Er wordt minder rundvlees gebruikt dan in de traditionele recepten, maar vetarme kippenlever verrijkt de saus. Serveer met een salade van spinazie, tomaten en uien en veel brood.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
25min

De fijne smaak van kippenlevertjes gaat perfect samen met die van kastanjechampignons en sherry; de broccoliroosjes zorgen voor een fraai kleuraccent en leveren bovendien vitaminen en mineralen.

Recept van: Lidy Nooij

Video's voor lever

Kippenleverpaté
Kippenleverpaté

Vergelijkbare receptencollecties

Gehakt
Gehakt   (344)
Rundvlees
Rundvlees   (1002)
Worst
Worst   (210)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart