Recepten met lever (52)

  Zoek je een recept voor gebakken lever of wil je zelf foie gras maken? je vindt hier recepten met kippenlevertjes, varkenslever en ganzenlever.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  15min

  Gezonder dan lever is er niet!

  Recept van: Arnold

   
  1 beoordeling
   
  7uur15min

  Een Franse paté van kippenlevers en gedroogde morieljes, gebakken in een terrinevorm. Het is veel makkelijker om te maken dan je denkt! Eet deze paté met knapperig (stok)brood, mosterd en kleine augurkjes. Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: matoutina

   
  1 beoordeling
   
  40min

  Deze vulling voor kalkoen met zijn volle, frisse smaak is verrukkelijk! Het recept volstaat voor een grote kalkoen (voor 6 personen) met nog een restje. In plaats van cranberry's kunt u andere gedroogde vruchten gebruiken.

  Recept van: MissTrixieDelight

   
  1 beoordeling
   
  1uur5min

  Dit is een vetarme versie van het klassieke pastagerecht. De heerlijke vleessaus wordt gemengd met spaghetti en geserveerd met Parmezaanse kaas. Er wordt minder rundvlees gebruikt dan in de traditionele recepten, maar vetarme kippenlever verrijkt de saus. Serveer met een salade van spinazie, tomaten en uien en veel brood.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  1 beoordeling
   
  25min

  De fijne smaak van kippenlevertjes gaat perfect samen met die van kastanjechampignons en sherry; de broccoliroosjes zorgen voor een fraai kleuraccent en leveren bovendien vitaminen en mineralen.

  Recept van: Lidy Nooij

  Video's voor recepten met lever

  • videoTitle
   Kippenleverpaté

  Vergelijkbare receptencollecties

  Gehakt
  Gehakt   (358)
  Rundvlees
  Rundvlees   (1021)
  Worst
  Worst   (216)