Recepten met hazelnoten (50)

  Op zoek naar een recept met hazelnoten? Je vindt hier recepten voor taart, cake en koekjes met hazelnoten, pasta, sauzen en groenten met hazelnoten en meer recepten met hazelnoten

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  1uur20min

  Deze Italiaanse koekjes zijn heerlijk en worden tweemaal gebakken. Ze zijn hard en knapperig, waardoor ze ideaal zijn om in een espresso te dopen. Ze zijn op smaak gebracht met sinaasappelschil, vanille-extract, koffie en hazelnoten.

  Recept van: granth68

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur10min

  Gemalen hazelnoten en chocolade vormen de perfecte combinatie voor deze heerlijke en eenvoudige taart. Je kan andere gemalen noten gebruiken in plaats van de hazelnoten, en je kunt ook ontpitte kersen toevoegen. Dat zou ook een smakelijke toevoeging zijn. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Magda

   
  2 beoordelingen
   
  1uur10min

  Heb je wat oude bananen die op moeten? Dit heerlijke recept is een variatie op een gewone bananencake en nu zo populair dat ik het steeds weer moet maken. Het mooiste van alles is dat het makkelijk gemaakt kan worden in de keukenmachine, dus erg snel te maken voor een picknick of onverwachte gasten! Kinderen vinden het ook heerlijk, er zit namelijk chocola in!

  Recept van: Tambaloneus

   
  1 beoordeling
   
  1uur45min

  Deze gluten- en zuivel-vrije traktaties zijn buitengewoon heerlijk en gevuld met noten. Het zijn de perfecte kerstkoekjes die je op elk moment van het jaar kan serveren.

  Recept van: Marianne

   
  1 beoordeling
   
  35min

  Ik verheug me altijd erg op het aspergeseizoen, zodat ik dit gerecht weer eens kan maken.

  Recept van: gela

  Video's voor recepten met hazelnoten

  • videoTitle
   Chocoladetaart met hazelnoten

  Vergelijkbare receptencollecties

  Pinda's
  Pinda's   (39)
  Amandelen
  Amandelen   (220)