Pijnboompitten (79)

  Op zoek naar een recept met pijnboompitten? Hier vind je recepten voor pesto, salades met pijnboompitten, koekjes en taart met pijnboompitten, pasta met pijnboompitten en meer recepten met pijnboompitten

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  40min

  Een heerlijk kiprecept dat curry-achtig aandoet. Dit is ideaal voor degenen die genieten van mildere curry's, omdat dit doet denken aan curry - maar niet helemaal curry is! Serveer met rijst.

  Recept van: William Anatooskin

   
  6 beoordelingen
   
  40min

  Een extra recept voor spruitjes is altijd handig als u eens iets anders wilt. Dit recept moet u zeker proberen.

  Recept van: MOMZRIGHT

   
  3 beoordelingen
   
  24min

  Deze verrukkelijke salade is eenvoudig te bereiden, lekker, gezond en makkelijk te combineren. Het recept komt uit Frankrijk, is het hele jaar lekker en makkelijk aan een grote groep aan te passen, omdat doorgaans 1 stronk per persoon wordt gebruikt.

  Recept van: A c r H

   
  3 beoordelingen
   
  1uur10min

  Deze taart heeft een ‘risottobodem’ en een Mediterrane groentevulling. Bovenop ligt gesmolten mozzarella. Het gerecht ziet er prachtig uit en smaakt opzienbarend! Geef er een knapperige groene salade bij of fijngesneden bleekselderij en witlof, aangemaakt met wat magere yoghurt en munt.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  3 beoordelingen
   
  2uur10min

  Van verse pesto hebt u slechts een beetje nodig, omdat het een heel sterke smaak heeft. Meng de saus net voor het serveren met kokendhete pasta. Bewaar pesto in een gesloten pot in de koelkast (bedekt met een laagje olie).

  Recept van: Lidy Nooij

  Vergelijkbare receptencollecties

  Pinda's
  Pinda's   (39)
  Amandelen
  Amandelen   (220)