Recepten voor witte bonen (65)

Zoek je een recept met witte bonen? Je vindt hier recepten voor witte bonen in tomatensaus, maar ook witte bonensalade, ovenschotels en pasta met witte bonen.

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
2uur20min

Dit alledaagse Italiaanse gerecht kent veel verschillende versies en wordt meestal als hoofdmaaltijd geserveerd. Hier eentje die nét even anders is.

Recept van: Leo J. Lagrotte

 
2 beoordelingen
 
45min

Een blik witte bonen in tomatensaus is ongelooflijk veelzijdig: Deze ovenschotel bestaat uit aardappels, bonen en gehakt.

Recept van: Lidy Nooij

 
2 beoordelingen
 
10min

Probeer eens iets anders! Een perfect gerecht tijdens een drukbezochte barbecue en een smaakvolle variant op de klassieke American Baked Beans. De bonen die we gebruiken geven in combinatie met het spek een heerlijke smaak. Bij gebrek aan Franse mosterd kunt u een halve eetlepel andere mosterd gebruiken.

Recept van: Kelly

 
1 beoordeling
 
30min

Specerijen uit het Midden-Oosten geven veel smaak aan deze vetarme, vegetarische stoofschotel, boordevol groenten en andere ingrediënten en rijk aan voedingsvezels. Het is een fantastisch gerecht om van tevoren te bereiden, omdat de smaken intenser en beter worden na een nacht koelen. Serveer bijvoorbeeld met couscous.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
13uur20min

In dit smakelijke gerecht worden de bonen langzaam in de oven gebakken, een ware ontdekking als u alleen de versie uit blik kent. Serveer dit gerecht bijvoorbeeld bij gegrild vlees met aardappelen of brood.

Recept van: Lidy Nooij

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart