Wentelteefjes (27)

Op zoek naar een recept voor wentelteefjes? We hebben vele recepten voor gebakken oud brood, in vele versies, zoals wentelteefjes met suiker, met fruit en nog veel meer!

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
35min

Een eenvoudig recept voor wentelteefjes, iedereen kan dit klaarmaken. Gebruik ieder brood dat je maar lekker vindt en geef er stroop, bacon en vers fruit bij, voor een brunch in Amerikaanse stijl.

Recept van: Robert Johnson

 
Geen beoordelingen
 
25min

Maak het ontbijt speciaal met deze feestelijke wentelteefjes! Je snijdt sterren uit het brood en tovert ze om tot smakelijke wentelteefjes met kaneel en sinaasappel. Je kunt ze serveren met stroop, honing, slagroom, poedersuiker of fruit. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: NIK928

 
2 beoordelingen
 
10min

Dit is een heerlijk recept voor wentelteefjes; witbrood gebakken in een mengsel van ei, melk en kaneel. Serveer met poedersuiker of bruine basterdsuiker.

Recept van: gulsum

 
2 beoordelingen
 
1uur10min

Speciaal recept dat gebruikt werd in de oorlogstijd.

Recept van: opahil

 
1 beoordeling
 
55min

Dit is een recept voor wentelteefjes met een heerlijke rijke, romige smaak, een beetje als creme brulee. Bereid het de avond van tevoren voor, en bak ze vervolgens de volgende ochtend. Vooral leuk als een speciale afsluiter van een brunch. De Grand Marnier maakt dit gerecht af!

Recept van: SANDIPANTS

Vergelijkbare receptencollecties

Wafels
Wafels   (35)
Jam
Jam   (85)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart