Taartvulling

Vul je eigengemaakte taart met fruit, mincemeat of banketbakkersroom. De recepten voor taartvulling vind je hier.

17 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Wereldkeuken

 
1 beoordeling
 
25min

Een heerlijke slagroom-citroenvulling voor taarten. Bak een ronde cake, snij deze in lagen en besmeer de lagen met deze vulling. Maak de taart af met fruit, of een laag fondant of marsepein.

Recept van: Carol

 
1 beoordeling
 
20min

Dit is een klassieke banketbakkersroom vaak gebruikt in bakkerijen en restaurants. Het kan gebruikt worden als vulling voor cakes, taarten of gebak. Roer er geklopte slagroom doorheen voor een luchtigere vulling.

Recept van: CHRISTINIBEANIE

 
Geen beoordelingen
 
50min

Maak je eigen 'mincemeat' (mengsel van fruit, specerijen en drank) voor verrukkelijke vruchtenpasteitjes met de kerst. Als je sneller klaar wilt zijn, gebruik dan kant en klaar deeg. Je kunt 2 eetlepels brandewijn door de vulling roeren, indien gewenst.

Recept van: Jane Buck

 
Geen beoordelingen
 
30dagen

Dit is een klassiek mincemeat recept (pasteivulling van vruchten) zonder niervet. Je kunt de gedroogde vruchten variëren, door gedroogde cranberry's, kersen of bosbessen toe te voegen in plaats van een deel van de rozijnen. Perfect voor je pasteitjes met kerst.

Recept van: Cassandra

 
Geen beoordelingen
 
6uur20min

Deze chocoladetaart is verleidelijk lekker en vrij makkelijk om te maken. Echt een taart voor speciale gelegenheden. Twee lagen zachte cake worden gevuld met chocoladecrème en overgoten met chocoladeglazuur. Het smelt gewoon in je mond!

Recept van: alaola

 
Geen beoordelingen
 
30min

Voor dit recept zijn 7 weckflessen van 1 liter nodig, genoeg dus om eventueel cadeau te doen. De ingemaakte appels kunt u gebruiken als taartvulling of om appelflappen te maken.

Recept van: rhonda

 
Geen beoordelingen
 
35min

Smeuïge chocolade cupcakes die gevuld zijn met een luchtige vanilleroom. De room zit zowel vanbinnen als erbovenop. Je familie en vrienden zullen onder de indruk zijn! Bekijk de video van dit recept!

Recept van: bakingmaster

 
Geen beoordelingen
 
40min

Ananascustard, om te gebruiken in bijna ieder dessert, ook voor Engelse trifles en sponges.

Recept van: Traci Poole

 
Geen beoordelingen
 
3uur30min

Een groot feest voor kokos-liefhebbers! Deze taart bestaat uit laagjes crackers en kokospuddingvulling. Ik vind het om mijn vingers bij af te likken!

Recept van: marsha

 
Geen beoordelingen
 
50min

Dit fruitige mengsel voor pasteitjes (mincemeat) is erg eenvoudig om te maken, je hebt waarschijnlijk de meeste ingrediënten wel in je keukenkastjes staan. In dit recept wordt boter gebruikt in plaats van de traditionele reuzel, zodat het ook voor vegetariërs geschikt is. Mincemeat is niet alleen lekker in de traditionele 'mince pies' voor Kerst, maar ook lekker in broodpudding of als dessert gemengd door vanille-ijs. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van:Ita

1 / 2

Meer receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Pepernoten Pepernoten
  • Speculaasjes Speculaasjes
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue