Kalkoen voor Kerst (36)

  Hier vind je heerlijke recepten voor Kerstkalkoen. Gebraden hele kalkoen, gevulde kalkoen, en vele andere variaties op gebraden en geroosterde kalkoen voor Kerst.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  4uur15min

  Ik garandeer succes op het kerstdiner met dit gebraden kalkoen recept! Garneer met verse tijm, rozemarijn en laurierblad. Gebruik je favoriete worst vulling voor dit recept.

  Recept van: Stacy M. Polcyn

   
  Geen beoordelingen
   
  4uur15min

  Deze eenvoudige gebraden kalkoen kan worden gemaakt op eerste kerstdag zonder al te veel moeite! Ik vul hem meestal met spek, champignons en een kruiden vulling (ook op deze site te vinden). Bewaar de de ingewanden en de hals om een kalkoenbouillon te maken die de basis voor je jus kan vormen. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Ita

   
  2 beoordelingen
   
  3uur15min

  Ik heb dit recept voor een hele gebraden kalkoen uit Engeland. De jus die je kunt maken van het braadvet is heerlijk.

  Recept van: JLamb36

   
  1 beoordeling
   
  17uur

  Een perfecte gekruide en sappige kalkoen. Mijn vriendin uit Frankrijk heeft me kalkoen leren braden, maar ze weegt of meet nooit iets, dus gebruik je eigen inzicht voor hoeveelheden groenten etc. Ik neig meestal naar 'meer is beter'!

  Recept van: Shelly White

   
  1 beoordeling
   
  5uur

  Zoek niet verder als je een eenvoudige gebraden kalkoen recept wilt voor je kerstdiner. Gekruid met slechts peper en zout, besprenkeld met kalkoenbouillon - de smaak van de kalkoen komt zo echt naar voren. Vul met je favoriete vulling.

  Recept van: SydCarter

  Video's voor kalkoen voor Kerst

  • videoTitle
   Gebraden kalkoen

  Vergelijkbare receptencollecties