Inloggen Aanmelden

Gevulde kalkoen

Op zoek naar een recept voor gevulde kalkoen voor het Kerstdiner? Zoek je een bijzondere vulling voor kalkoen of ander gevogelte, hier vind je diverse recepten voor gevulde kalkoen en stuffing.

19 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

 
1 beoordeling
 
17uur

Een perfecte gekruide en sappige kalkoen. Mijn vriendin uit Frankrijk heeft me kalkoen leren braden, maar ze weegt of meet nooit iets, dus gebruik je eigen inzicht voor hoeveelheden groenten etc. Ik neig meestal naar 'meer is beter'!

Recept van: Shelly White

 
Geen beoordelingen
 
4uur10min

Dit recept voor gebraden kalkoen verzekert je van een heerlijk sappige kalkoen.

Recept van: Sarah

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Probeer deze heerlijke variant eens als bijgerecht of vulling van gebraden kip, kalkoen of varkensvlees.

Recept van: REDHEADEDMYSTERY

 
Geen beoordelingen
 
5uur25min

Dit is mijn oma's recept voor een heerlijke gebraden kalkoen met de smaak van citroen, sinaasappel en mandarijn en gevuld met vlees, geroosterde kastanjes en pijnboompitten. Een uitstekend recept voor iedereen die van de Griekse keuken houdt.

Recept van: Penelope Karagouni

 
Geen beoordelingen
 
4uur15min

Ik garandeer succes op het kerstdiner met dit gebraden kalkoen recept! Garneer met verse tijm, rozemarijn en laurierblad. Gebruik je favoriete worst vulling voor dit recept.

Recept van: Stacy M. Polcyn

 
Geen beoordelingen
 
40min

Deze vulling voor kalkoen met zijn volle, frisse smaak is verrukkelijk! Het recept volstaat voor een grote kalkoen (voor 6 personen) met nog een restje. In plaats van cranberry's kunt u andere gedroogde vruchten gebruiken.

Recept van: MissTrixieDelight

 
Geen beoordelingen
 
1uur50min

Dit heerlijke recept kreeg ik van mijn oma. U kunt het gebruiken zoals aangegeven, of om een kalkoen te vullen. De aangegeven hoeveelheden zijn geschikt voor een grote kalkoen. Vergeet niet dat het brood 24 uur moet drogen alvorens het te verwerken.

Recept van: LYNN BECKER

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Een doodeenvoudige stuffing waarmee u iedereen tijdens het kerstdiner een plezier zult doen.

Recept van: Carlota Chmielewski

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Met dit recept voor een vulling van wilde rijst en noten kun je een kalkoen of hele kip vullen, maar ook lekker om er gewoon bij te serveren.

Recept van: Myrrhe Buffing

 
Geen beoordelingen
 
1uur55min

Mals kalkoenvlees is heerlijk. En gevuld met abrikozen, geserveerd met du Puy-linzen en op smaak gebracht met sinaasappelen, kastanjes en groenten komt zowel de smaak als de structuur van het vlees nog beter tot zijn recht.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 2

Meer receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Pepernoten Pepernoten
  • Speculaasjes Speculaasjes
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue