Inloggen Aanmelden

Varkenshaas (36)

Zoek je een recept voor varkenshaas uit de oven, gebakken of gevulde varkenshaas, varkenshaas met roomsaus of andere recepten voor varkenshaas? Je vindt ze hier.

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
1uur25min

Varkensvlees en pruimedanten vormen in de Franse keuken een klassieke combinatie. Aan deze versie worden gember en sinaasappel toegevoegd. Tegelijkertijd wordt een groentemengsel gegaard. Dit gemakkelijke ovengerecht kunt u heel goed van tevoren bereiden.

Recept van: Lidy Nooij

 
4 beoordelingen
 
4uur15min

Dit smelt in je mond! Deze varkenslende (of varkenshaas) neemt alle heerlijke sappen in zich op tijdens de bereiding. Serveer ook wat van het sap bij het vlees, heerlijk! Het recept is erg eenvoudig.

Recept van: chowsito

 
1 beoordeling
 
8uur10min

Een recept voor in de slowcooker: Malse varkenshaas in een romige kokos-currysaus met dadels, flespompoen en wortel. Serveer met couscous en verse bladspinazie.

Recept van: Bralison

 
1 beoordeling
 
50min

Varkenshaas met een romige saus met champignons, witte wijn, ham en uien, en gebakken kaas erover. Je kunt ook varkensvlees medaillons gebruiken. Het smaakt erg lekker met gekookte aardappelen en haricots verts.

Recept van: KarlHeinz

 
1 beoordeling
 
1uur10min

Een geweldig recept voor varkenshaas. De hele filets worden een nacht gemarineerd, vervolgens geroosterd en geserveerd met een saus op basis van appelmoes en sherry.

Recept van: Cookinkim

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Snelle spruitjes met pancetta Snelle spruitjes met pancetta
  • Witlof met ham en kaas uit de oven Witlof met ham en kaas uit de oven
  • Filodeegtaart met spinazie en ricotta Filodeegtaart met spinazie en ricotta
  • Gesmolten chocoladecakejes Gesmolten chocoladecakejes
  • Worteltaart Worteltaart