Varkenshaas (38)

  Zoek je een recept voor varkenshaas uit de oven, gebakken of gevulde varkenshaas, varkenshaas met roomsaus of andere recepten voor varkenshaas? Je vindt ze hier.

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  1uur25min

  Varkensvlees en pruimedanten vormen in de Franse keuken een klassieke combinatie. Aan deze versie worden gember en sinaasappel toegevoegd. Tegelijkertijd wordt een groentemengsel gegaard. Dit gemakkelijke ovengerecht kunt u heel goed van tevoren bereiden.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  4 beoordelingen
   
  4uur15min

  Dit smelt in je mond! Deze varkenslende (of varkenshaas) neemt alle heerlijke sappen in zich op tijdens de bereiding. Serveer ook wat van het sap bij het vlees, heerlijk! Het recept is erg eenvoudig.

  Recept van: chowsito

   
  1 beoordeling
   
  7uur25min

  Deze varkenshaas suddert heel langzaam gaar in de slowcooker. Dankzij de romige mosterdsaus smelt het vlees straks in je mond. Ik serveer het vaak met aardappelpuree en sperziebonen.

  Recept van: cupcakes&wine

   
  1 beoordeling
   
  1uur10min

  Een geweldig recept voor varkenshaas. De hele filets worden een nacht gemarineerd, vervolgens geroosterd en geserveerd met een saus op basis van appelmoes en sherry.

  Recept van: Cookinkim

   
  1 beoordeling
   
  4uur10min

  Bier is het geheim van dit eenvoudige, maar heerlijke gerecht uit de slowcooker. Met uw favoriete kruiden kunt u zelf de smaak bepalen. Een heel veelzijdig recept, en het mooiste is dat restjes op een boterham of in een stoofpot verwerkt kunnen worden.

  Recept van: Childe

  Vergelijkbare receptencollecties

  Ham
  Ham   (174)
  Karbonade
  Karbonade   (64)
  Spek
  Spek   (360)