Inloggen Aanmelden

Varkenshaas (35)

Zoek je een recept voor varkenshaas uit de oven, gebakken of gevulde varkenshaas, varkenshaas met roomsaus of andere recepten voor varkenshaas? Je vindt ze hier.

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
1uur25min

Varkensvlees en pruimedanten vormen in de Franse keuken een klassieke combinatie. Aan deze versie worden gember en sinaasappel toegevoegd. Tegelijkertijd wordt een groentemengsel gegaard. Dit gemakkelijke ovengerecht kunt u heel goed van tevoren bereiden.

Recept van: Lidy Nooij

 
4 beoordelingen
 
4uur15min

Dit smelt in je mond! Deze varkenslende (of varkenshaas) neemt alle heerlijke sappen in zich op tijdens de bereiding. Serveer ook wat van het sap bij het vlees, heerlijk! Het recept is erg eenvoudig.

Recept van: chowsito

 
1 beoordeling
 
8uur10min

Een recept voor in de slowcooker: Malse varkenshaas in een romige kokos-currysaus met dadels, flespompoen en wortel. Serveer met couscous en verse bladspinazie.

Recept van: Bralison

 
1 beoordeling
 
1uur10min

Een geweldig recept voor varkenshaas. De hele filets worden een nacht gemarineerd, vervolgens geroosterd en geserveerd met een saus op basis van appelmoes en sherry.

Recept van: Cookinkim

 
Geen beoordelingen
 
55min

De varkenshaas wordt ingesmeerd met een aromatisch kruidenmengsel en de volgende dag in de oven geroosterd met ahornsiroop. Ik maak dit vaak als ik gasten heb. Het varkensvlees is ook goed voor een buffet, omdat het zowel warm als op kamertemperatuur goed smaakt.

Recept van: Lilo

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Varkensrollade met champignons en noten Varkensrollade met champignons en noten
  • Tiramisu van Christine Tiramisu van Christine
  • Gemberkoekhuis bouwen voor Kerst Gemberkoekhuis bouwen voor Kerst
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm