Tomatensaus (86)

Zoek je een recept voor tomatensaus? Hier vind je recepten voor zelfgemaakte tomatensaus voor pasta, gehaktballetjes in tomatensaus, witte bonen in tomatensaus en meer tomatensaus recepten.

Probeer deze recepten

 
2 beoordelingen
 
30min

Verse tomaten, ui, tomatenpuree en olijfolie; dé basisingrediënten voor een pastasaus. U kunt de saus gebruiken als basis voor Bolognese, pizza, bij gebraden kip of plakken aubergine.

Recept van: Lima

 
1 beoordeling
 
45min

Een klassiek, authentiek recept voor patatas bravas, geserveerd met een traditionele zelfgemaakte tomatensaus. Een heerlijk Spaans tapasrecept! Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Luis Luna

 
4 beoordelingen
 
8uur40min

Dit is een heerlijke pastasaus vol met vlees. Hoe langer het opstaat, hoe lekkerder het smaakt! Je kunt de saus in de slowcooker maken, maar ook laten sudderen in een braadpan op het gasfornuis.

Recept van: Ashley

 
2 beoordelingen
 
3uur30min

Neem wat tijd om deze heerlijke, pittige pastasaus te maken. U kunt hem vervolgens invriezen zodat u te allen tijde een zelfgemaakte pastasaus bij de hand hebt! U kunt eventueel nog 250 gr gehakt toevoegen als u van vleesrijke saus houdt.

Recept van: Stephanie Lane

 
2 beoordelingen
 
45min

Deze heerlijke, onmisbare saus bestaat in heel veel verschillende versies. Dit is een basisrecept op basis van verse tomaten. Als er geen verse tomaten verkrijgbaar zijn, kunt u de saus ook maken met tomaten uit blik.

Recept van: Lidy Nooij

Vergelijkbare receptencollecties

Pastasaus
Pastasaus   (111)
Pesto
Pesto   (104)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart