Witbrood recepten (38)

Op zoek naar een recept voor witbrood? Hier vind je recepten voor witte bolletjes, puntjes, witbrood uit de oven of uit de broodbakmachine, tijgerbrood en meer recepten voor zelfgebakken witbrood.

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
2uur20min

Dit is een basis recept voor witbrood. Je kunt het helemaal in de broodbakmachine maken, of juist met de hand gekneed, maar ik heb ervoor gekozen het deeg met de machine te maken en het brood daarna af te bakken in de oven. De korst wordt zo net iets lekkerder.

Recept van: Nanda

 
5 beoordelingen
 
4uur

Dit recept is voldoende voor twee vlechtbroden. Je kunt ook nog rozijnen, krenten of gedroogde cranberry's door het deeg mengen. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: nadia

 
24 beoordelingen
 
2uur38min

Niks speciaals - gewoon lekkere broodjes waar je het water van in de mond gaat lopen, gemaakt van ingrediënten uit de voorraadkast.

Recept van: Maria Magee

 
7 beoordelingen
 
2uur50min

Heerlijk. Echt, ik heb het recept van een bakkerij bij mij in de buurt, want met mijn communie hebben we daar broodjes gebakken. Dat 4 jaar oude recept heb ik nog. Eet smakelijk.

Recept van: keukenprinsesje2001

 
3 beoordelingen
 
2uur20min

Makkelijk om te maken, deze eenvoudige witte broodjes. Lekker voor ontbijt of lunch, maar ook voor bij het avondeten. Je kunt het deeg ook in de broodbakmachine of een mixer maken. Bestrijk eventueel met losgeklopt eiwit met water voor het bakken. Je kunt ze ook bestrooien met maanzaad of sesamzaadjes. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: JOCATLIN

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart