Paascake

  Hier vind je lekkere recepten voor cake, speciaal voor Pasen. Cake in de vorm van een paashaas, chocoladecake, cupcakes en meer cake voor Pasen.

  19 recepten

  Filter

  Hoofdingrediënten

  Type recept

  Wereldkeuken

   
  17 beoordelingen
   
  57min

  Dit is een zeer snel recept, in slechts 10 minuten staat de cake al in de oven. De cake heeft een heerlijke zachte smaak en is met de mooie gele kleur zeer geschikt voor Pasen. Sinds ik dit recept heb, heb ik altijd een flesje advocaat in huis...

  Recept van: iris

   
  5 beoordelingen
   
  40min

  Een eenvoudige cake van biscuitdeeg in tulbandvorm, gedecoreerd met chocolade-roomglazuur en paaseitjes. Eenvoudig en toch een fantastisch resultaat!

  Recept van: Rita

   
  2 beoordelingen
   
  1uur40min

  Iedereen zal deze heerlijke citroencakejes gedecoreerd als paashaasjes geweldig vinden! je kunt uiteraard ook kant-en-klare cakejes gebruiken en deze als paashazen versieren. Bekijk ook de video met drie manieren om cupcakes te versieren voor Pasen!

  Recept van: jenn

   
  1 beoordeling
   
  35min

  Een cakeje voor Pasen met een verrassingsei erin.

  Recept van: maggie

   
  1 beoordeling
   
  1uur10min

  Een prachtige glutenvrije taart gemaakt zonder bloem, maar met amandelmeel, ricotta en een vleugje citroen. Een heerlijke zachte cake, erg geschikt voor Pasen.

  Recept van: Chantal

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur

  Een hele chique cake (battenberg of battenburg cake genaamd) voor bij de thee. In dit geval een cake met een roze en geel geruit patroon, bekleed met een laagje marsepein.

  Recept van: Carol

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur30min

  Dit is een erg mooie en lichte cake.

  Recept van: Carol

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur

  Wij maken dit elk jaar voor Pasen. Van 1 ronde cake van twee lagen maak je twee paashazen, die het altijd goed doen als middelpunt op de paastafel. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Lynn

   
  Geen beoordelingen
   
  20min

  Dit zijn mini-cakejes, dus een mooi formaat voor de kinderen. Erg makkelijk en snel te maken. De kinderen kunnen ze decoreren zoals ze zelf willen. Gebruik chocola die je zelf het lekkerst vindt. Wij hebben er erg veel plezier in deze elk jaar voor Pasen te maken.

  Recept van: Lauren

   
  Geen beoordelingen
   
  40min

  Deze chocolade cupcakes zijn een prachtige traktatie met Pasen. Het glazuur is erg eenvoudig, je gebruikt namelijk gewoon Nutella! Decoreer ze met mini-eitjes voor een echt Paaseffect, maar gekleurde suiker is ook een leuk alternatief.

  Recept van: CUPCAKISTA

  1 / 2

  Meer receptencollecties

  Taart en cake
  Taart en cake   (1810)
  Pasen
  Pasen   (403)