Salade met asperges (43)

  Op zoek naar een salade met asperges? We hebben recepten voor salade met groene asperges, salade met asperges en zalm, salade met kip en asperges, salade met witte asperges, pastasalade met asperges en meer.

  Populaire recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  45min

  Een aardappelsalade met witte en groene asperges, die niet alleen heerlijk smaakt, maar er ook nog eens mooi uitziet.

  Recept van: Tinkerbell

   
  3 beoordelingen
   
  30min

  Een lekkere, lichte zomersalade waarvan de verschillende smaken goed combineren. Citroensap en een druppel goede olijfolie maken het gerecht compleet. De salade is het lekkerst als hij 1-2 uur is gekoeld.

  Recept van: Myra

   
  2 beoordelingen
   
  35min

  Couscous is niet alleen een uitstekende bron van zetmeelrijke koolhydraten, maar past ook goed bij andere ingrediënten. In deze lunchsalade worden rauwe en licht gestoomde groenten toegevoegd aan de couscous, samen met geroosterde amandelen, verse munt en romige feta. De chilipepers geven de dressing een pikant tintje.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  1 beoordeling
   
  1uur15min

  De nootachtige smaak van farro is mooi in balans met de zoute smaak van Parmezaanse kaas en de zure cranberry's, in deze smaakvolle salade. De farro moet een nachtje weken, dus bereid het al de dag vantevoren. Als je geen farro kunt vinden, kun je het ook vervangen door spelt. Een heerlijke salade voor een picknick!

  Recept van: Duncan

   
  1 beoordeling
   
  1uur14min

  Als je wat gekookte asperges over hebt, kun je daar heel goed deze eiersalade van maken.

  Recept van: wiebke

  Vergelijkbare receptencollecties