Snacks (770)

  Ben je op zoek naar een gezonde snack als tussendoortje of een hartige snack voor na school? Hier vind je gezonde muffins, tussendoortjes op basis van fruit en noten, maar ook saucijzenbroodjes, worstenbroodjes, donuts, bladerdeeghapjes en meer snacks!

  Receptencollecties voor snacks

  Fruitsnack
  Fruitsnack   (46)
  Loempia
  Loempia   (18)
  Empanadas
  Empanadas   (22)

  Probeer deze recepten

   
  3 beoordelingen
   
  50min

  Het is eigenlijk altijd een succes als je deze mini saucijzebroodjes maakt, of het nou voor de lunch, als hapje of voor een feestje is. Je kunt zelf bepalen hoe groot je ze wilt maken. Serveer met bijvoorbeeld ketchup of curry.

  Recept van: cassandra

   
  12 beoordelingen
   
  40min

  Ik heb al zoveel verschillende donut-varianten uitgeprobeerd maar dit is de beste! Ze zijn net zo lekker als de donuts die ik altijd in mijn favoriete donutwinkel koop. Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: Kelly

   
  18 beoordelingen
   
  1uur5min

  Deze cake maakt u van ingrediënten die u meestal wel in huis hebt. Het is een gezonde snack voor hongerige kinderen die net van school komen, of de ideale verrassing in het broodtrommeltje. Hij wordt bij voorkeur gemaakt met erg rijpe bananen, dit is dus een goede manier om bananen die al te lang in de fruitschaal liggen, op te gebruiken.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  14 beoordelingen
   
  1uur20min

  Deze hartige taart is gevuld met broccoli, brie en cashewnoten. De bodem is van zelfgemaakt deeg, maar je kunt ook (diepvries) bladerdeeg gebruiken. Je kunt het warm, maar ook koud eten.

  Recept van: helicon

   
  10 beoordelingen
   
  35min

  Bananen muffins zijn een gezonde snack na schooltijd voor kinderen. Ze zijn makkelijk te maken en zijn goed in te vriezen. Dus, maak deze in plaats van die bruine bananen weg te gooien!

  Recept van: Abi

  Video's voor snacks

  Pittige gebakken uitjes
  Pittige gebakken uitjes
  Guacamole
  Guacamole

  Vergelijkbare receptencollecties

  Paasvideo's

  • Paaskuikens - gevulde eieren Paaskuikens - gevulde eieren
  • Paaseieren versieren Paaseieren versieren
  • Vlechtbrood met paaseieren Vlechtbrood met paaseieren
  • Chocolade paaseieren Chocolade paaseieren