Inloggen Aanmelden

Recepten voor de snelkookpan (25)

Behoud van voedingsstoffen met een snelkookpan, en nog snel bovendien. Maak in een oogwenk een malse ossenstaart- of bonensoep klaar.

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
50min

Dit is een typisch Braziliaans recept van gekookte bonen vermengd met kokosmelk. Het wordt vaak geserveerd met kokos rijst en vis.

Recept van: Gi_BR

 
1 beoordeling
 
9uur

Deze Spaanse stoofpot is een hartige, complete maaltijd, bestaande uit een hoofdgerecht en soep. Smaakt heerlijk tijdens koude winterdagen. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Luis Luna

 
1 beoordeling
 
1uur15min

Carne con papas is een heerlijke Cubaanse stoofpot waarmee je iedere fan van vlees en aardappelen een plezier doet. De heerlijke geur van komijn maakt dit gerecht bijzonder.

Recept van: HEATHERMUNOZ

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Het unieke van deze cheesecake is dat hij met een snelkookpan wordt bereid. Omdat deze cake lekkerder is als alles lekker ingetrokken is, kunt u hem beter een dag tevoren maken. Eventueel garneren met glazuur of slagroom met schijfjes aardbei.

Recept van: JJOHN32

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Fasolatha is een Grieks nationaal gerecht op basis van witte bonen. Het wordt al generaties lang gegeten. Olijfolie is één van de belangrijkste ingrediënten in dit heerlijke gerecht, dus gebruik dat royaal.

Recept van: CORWYNN DARKHOLME

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Valentijn whoopie pies Valentijn whoopie pies
  • Valentijnskoekjes Valentijnskoekjes
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue
  • Chocoladetruffels Chocoladetruffels
  • Avocado-chocolademousse Avocado-chocolademousse