Recepten voor de snelkookpan (24)

Behoud van voedingsstoffen met een snelkookpan, en nog snel bovendien. Maak in een oogwenk een malse ossenstaart- of bonensoep klaar.

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
50min

Dit is een typisch Braziliaans recept van gekookte bonen vermengd met kokosmelk. Het wordt vaak geserveerd met kokos rijst en vis.

Recept van: Gi_BR

 
1 beoordeling
 
9uur

Deze Spaanse stoofpot is een hartige, complete maaltijd, bestaande uit een hoofdgerecht en soep. Smaakt heerlijk tijdens koude winterdagen. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Luis Luna

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Het unieke van deze cheesecake is dat hij met een snelkookpan wordt bereid. Omdat deze cake lekkerder is als alles lekker ingetrokken is, kunt u hem beter een dag tevoren maken. Eventueel garneren met glazuur of slagroom met schijfjes aardbei.

Recept van: JJOHN32

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Fasolatha is een Grieks nationaal gerecht op basis van witte bonen. Het wordt al generaties lang gegeten. Olijfolie is één van de belangrijkste ingrediënten in dit heerlijke gerecht, dus gebruik dat royaal.

Recept van: CORWYNN DARKHOLME

 
Geen beoordelingen
 
35min

Dit stoofpotje met rundvlees maakte mijn moeder vaak toen ik nog klein was. Speciaal voor mij pureerde ze de ingrediënten altijd in een blender. Als ik dit gerecht maak moet ik nog altijd aan thuis denken. Door het gebruik van de snelkookpan is het vlees al in 20 minuten gaar.

Recept van: MISSCANADA

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Pruimen Pruimen
  • Courgette Courgette
  • Appelcake met toffeesaus Appelcake met toffeesaus
  • Bosbessenmuffins Bosbessenmuffins
  • Risotto met paddenstoelen, courgette en spek Risotto met paddenstoelen, courgette en spek