Wij hebben heerlijke Spaanse recepten voor tapas, paella, sangria, gazpacho, olivada, en nog veel meer.
Het kan niet authentieker met deze paella met zeevruchten uit Valencia in Spanje. Geniet ervan, met wijn en goede vrienden! Bekijk ook de video van dit recept.
Dit makkelijke tapasgerecht wordt overal in Spanje geserveerd. De champignons worden gebakken in olijfolie en witte wijn en op smaak gebracht met knoflook, rode peper en peterselie. Bekijk ook de video van dit recept!
Een paella naar authentiek Spaans recept met chorizo, kip, erwtjes, inktvis, mosselen en garnalen. De saffraan en chorizo geven deze eenpansmaaltijd een prachtige rode kleur. Een speciale paellapan wordt aangeraden.
Toen ik in Spanje woonde, heb ik een scala aan heerlijke tapasrecepten voorbij zien komen. Deze tapa is licht en overheerlijk en smaakt lekker met een goede witte wijn en knapperig brood. Dit recept leent zich om te experimenteren met verschillende groenten, kruiden en azijnen.
Dit is een authentieke versie van de populaire sangria. U kunt naar wens fruit toevoegen, maar ik heb ervaren dat appel en peer alle rum opnemen. Met Bourgondische wijn en witte rum krijg ik altijd veel lof, hoewel gekruide rum ook lekker is.