Zoekresultaten voor Avondeten Noten

164 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Avondeten x
Noten x
 
2 beoordelingen
 
30min

Dit oorspronkelijk Thaise recept is een beetje aangepast. Groenten en kruiden kunt u naar eigen smaak aanpassen en de kip kan vervangen worden door een stevige tofu. Serveren met jasmijnrijst. De hoeveelheid chili-knoflookpasta bepaalt de scherpte van het gerecht.

Recept van: FAIRBORN

 
2 beoordelingen
 
30min

De kip wordt gedrenkt in een abrikozen-mosterdsaus en krijgt vervolgens een laagje cashewnoot. Een snelle en eenvoudige manier om eens met kip te variëren!

Recept van: MR_PIANOMAN

 
Geen beoordelingen
 
40min

Geserveerd met bruine rijst is dit is een vullend en voedzaam veganistische maaltijd.

Recept van: KRISTAB

 
Geen beoordelingen
 
20min

Een perfecte zomerse salade met rijpe perziken, spinazie en geroosterde pecannoten.

Recept van: Robin Durawa

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Simpel, eenvoudig en goed in te vriezen.

Recept van: ARVILLALAR

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Een vegetarische ‘paté’ van peulvruchten, noten en kleurige groenten vormt een prachtig alternatief voor een braadstuk. Linzen bevatten weinig vet maar relatief veel eiwit en ze geven deze paté een heerlijke smaak. U serveert hem met een snelle tomatensaus.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Roerbakken is een snelle bereidingstechniek waarbij vitaminen en mineralen beter behouden blijven dan bij gewoon koken. Zelfs spruitjes en kool, groenten waar sommigen wat terughoudend tegenover staan, krijgen door deze bereidingswijze een fantastische smaak. Serveer er eventueel volkoren- of sesambroodjes bij.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
21min

Een geweldige manier om de rijkdom van de zomer te vieren: deze salade met zijn felrode radicchioblaadjes, aalbessen en perzik is rijk aan vitamine C en dankzij de crostini met romige brie voedzaam genoeg om als lichte lunch te gebruiken.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Geroosterde groenten hebben een lekkere zoete smaak die perfect past bij de hartige kruimellaag. Parmezaanse kaas en knapperige noten, pompoen- en zonnebloempitten zorgen voor extra eiwit in deze overheerlijke vegetarische schotel.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Een heerlijke vegetarische schotel van stevige, uitgeholde stukken courgette gevuld met venkel en zachte cannellinibonen. Een knapperig paneerlaagje zorgt voor de finishing touch. Serveer er brood bij en een salade op basis van seizoensgroenten.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 17

Favorieten van het seizoen

  • Pruimen Pruimen
  • Courgette Courgette
  • Appelcake met toffeesaus Appelcake met toffeesaus
  • Bosbessenmuffins Bosbessenmuffins
  • Risotto met paddenstoelen, courgette en spek Risotto met paddenstoelen, courgette en spek