Zoekresultaten

Avondeten x
Glutenvrij x
 
Geen beoordelingen
 
20min

Garnalen en sint-jakobsschelpen in een gemberboter saus met geraspte wortel en prei. Heerlijk als je het serveert met basmati rijst.

Recept van: MACKENZIETHORPE

Een erg eenvoudig maar verrukkelijk vegetarisch gerecht. De venkel wordt gebakken met room, crème fraîche en de parmezaanse kaas. Het is zo eenvoudig en als je nooit venkel hebt geproefd dan zul je verrast zijn. Dit is een ideaal bijgerecht bij vele italiaanse tomatengerechten omdat de romige smaak goed bij tomaat past.

Recept van: RUPERTLSSMITH

 
Geen beoordelingen
 
3uur

Dit is een geweldige bouillon met geroosterde groenten en gekarameliseerde uien als basis. De groenten worden dan aan een pan met water en kruiden toegevoegd en zachtjes gekookt tot er een rijke, heerlijke bouillon ontstaat. Gebruik een zeef om de bouillon van groenten te ontdoen en dan heb je 2 liter bouillon. Vries ze in in ijsblokzakjes om ze altijd op voorraad te hebben. De gekookte groenten kun je goed als babyvoeding gebruiken!

Recept van: Tom West

 
Geen beoordelingen
 
12min

Dit is een snel en eenvoudig recept dat ik op het laatste moment had bedacht toen ik laat thuis kwam en bezoek kreeg. Het zijn simpele ingrediënten en is vrij goedkoop om te maken. Ik heb het opgediend met een groene salade en gekruide aardappel partjes zodat het een hoofdmaaltijd werd.

Recept van: Syl

Kipfilets gewikkeld in parma ham en geserveerd met versgemaakte cranberrysaus

Recept van: Patches

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Een goed, warm & hartig gerecht - lekker op een koude, winderige dag binnen met de familie. Serveer met knoflook-aardappelpuree indien gewenst. Ik hoop dat je ervan geniet!

Recept van: KRAVE

 
40min

Gehakt zoals je het nog nooit geproefd hebt! Serveer met pasta of aardappelpuree.

Recept van: HJS100

 
Geen beoordelingen
 
3uur15min

Deze chutney is snel en makkelijk omdat het bereid is met cranberrysaus uit een potje. Het is een mix van gekruide appel, cranberry, abrikozen en rozijnen en is heerlijk met koud vlees. Het smaakt nog beter als het minstens 3 uur is gekoeld.

Recept van: sal

 
25min

Een goeie stoofpot bereid met witte vis. Deze smaakt het best met gestoomde rijst en een salade.

Recept van: yumn

 
12min

Dit simpele recept maakt van doodgewone asperges een bijgerecht waar iedereen dol op is!

Recept van: BRENOLA

1 / 68

Favorieten van het seizoen

  • Ideeën voor de Paasbrunch Ideeën voor de Paasbrunch
  • Chocolade Paasei maken Chocolade Paasei maken
  • Paaseieren verven op natuurlijke wijze Paaseieren verven op natuurlijke wijze
  • Paashaascake Paashaascake
  • Eieren koken Eieren koken