Zoekresultaten voor Koekjes Kerst Binnen 30 minuten

22 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Wereldkeuken

Koekjes x
Kerst x
Binnen 30 minuten x
 
1 beoordeling
 
5min

Minstens 4 dagen voor gebruik in een afgesloten jampot of hersluitbare plastic zak in de koelkast bewaren.

Recept van: marielle

 
Geen beoordelingen
 
20min

Een glazuur of fondant voor een petit four dat gemakkelijk een kleur of smaak gegeven kan worden. Schenk over petit fours en garneer ze dan met nootjes, geconfijte vruchtjes of kokos.

Recept van: courtney

 
1 beoordeling
 
25min

Dit is een gezonde versie van een traditioneel kerstrecept. Maak ronde koekjes of koop leuke vormpjes en stimuleer kinderen om zelf figuurtjes te maken, zoals sterren of een kerstboom. Laat ze de koekjes ten slotte garneren met gedroogd fruit of noten. Welke vorm ze ook hebben, deze kruidige, krokante koekjes smaken in elk geval fantastisch.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
10min

Een leuk idee voor een kinderfeestje is het maken van deze snoep- en koekhuisjes. De kleintjes hebben wel wat hulp hierbij nodig, omdat je het huisje een poosje moet vasthouden voor het suikerglazuur hard is.

Recept van: vewohl

 
Geen beoordelingen
 
20min

We hebben elk jaar veel plezier als we deze koekjes maken. Er zijn een heleboel verschillende manieren om ze te maken - druk ze in koekjes-mallen, verspreid het mengsel over een bakplaat en snijd ze in de vorm van vingers, en dip de helft in chocolade.

Recept van: tutune

 
Geen beoordelingen
 
27min

Deze Zuid-Afrikaanse koekjes zijn echt heerlijk. Ze worden op smaak gebracht met kaneel, gember, nootmuskaat, kruidnagel, port en amandelen. Ze zijn het perfecte kerstkoekje maar kan op elk moment van het jaar gegeten worden!

Recept van: Naschkatze

 
Geen beoordelingen
 
25min

Ik hou van kaneel in bijna alles, en ik wilde het verwerken in een koekjesrecept. Dit is wat ik bedacht. Pijnboompitten worden licht geroosterd en zorgen voor een interessante aanvulling op deze zandkoekjes, die een heerlijke kaneelgeur hebben.

Recept van: Diana

 
Geen beoordelingen
 
25min

Deze koekjes zijn zeer veelzijdig en worden vaak rond de kerstdagen gegeten. Afhankelijk van je smaak kun je andere noten of gedroogde vruchten gebruiken. Deze versie bevat brandewijn maar dit kan makkelijk worden weggelaten. Dompel ze in melk-, pure of witte chocolade.

Recept van: Ita

 
Geen beoordelingen
 
22min

Deze makkelijke Florentines zijn geweldig om cadeau te doen, met Kerst of tijdens elke andere gelegenheid. Dit recept maakt 25 koekjes, die 4-5 dagen luchtdicht verpakt bewaard kunnen blijven - Verwen jezelf en geniet ervan!

Recept van: des5

 
Geen beoordelingen
 
25min

Dit recept is snel en gemakkelijk te maken en is dus ideaal om met kinderen te maken tijdens de kerstvakantie. Alles wat je nodig hebt zijn een aantal cellofaanzakjes en wat lintjes om een ​​echt professioneel cadeautje van te maken.

Recept van: BroadcastHub

1 / 3

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes
  • Asperges met ham Asperges met ham
  • Pasta met asperges Pasta met asperges