Zoekresultaten voor Koekjes Kerst Binnen 30 minuten

18 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Wereldkeuken

Koekjes x
Kerst x
Binnen 30 minuten x
 
1 beoordeling
 
5min

Minstens 4 dagen voor gebruik in een afgesloten jampot of hersluitbare plastic zak in de koelkast bewaren.

Recept van: marielle

 
Geen beoordelingen
 
20min

Een glazuur of fondant voor een petit four dat gemakkelijk een kleur of smaak gegeven kan worden. Schenk over petit fours en garneer ze dan met nootjes, geconfijte vruchtjes of kokos.

Recept van: courtney

 
Geen beoordelingen
 
20min

Deze luchtige en prachtige glazuur is perfect voor een lichte cake, als je niet alle romigheid van een op boter gebaseerde glazuur wilt.

Recept van: Carol

 
Geen beoordelingen
 
25min

Licht, luchtig en heel subtiel van smaak.

Recept van: Carol

 
1 beoordeling
 
27min

Deze roomboter zandkoekjes zijn eenvoudig maar toch chic. Gebruik een koekjes steker om feestelijke vormpjes te maken voor kerst, pasen of andere gelegenheid.

Recept van: Sally

 
1 beoordeling
 
25min

Dit is een gezonde versie van een traditioneel kerstrecept. Maak ronde koekjes of koop leuke vormpjes en stimuleer kinderen om zelf figuurtjes te maken, zoals sterren of een kerstboom. Laat ze de koekjes ten slotte garneren met gedroogd fruit of noten. Welke vorm ze ook hebben, deze kruidige, krokante koekjes smaken in elk geval fantastisch.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
26min

Deze koekjes zijn aan de binnenkant open en gevuld met gemalen harde snoepjes (zuurtjes). Als ze zijn gebakken, is het snoep gesmolten en lijkt het op gebrandschilderd glas. Een prachtig effect, en leuk om in de kerstboom te hangen.

Recept van: Kim Hogan

 
Geen beoordelingen
 
10min

Een leuk idee voor een kinderfeestje is het maken van deze snoep- en koekhuisjes. De kleintjes hebben wel wat hulp hierbij nodig, omdat je het huisje een poosje moet vasthouden voor het suikerglazuur hard is.

Recept van: vewohl

 
Geen beoordelingen
 
20min

We hebben elk jaar veel plezier als we deze koekjes maken. Er zijn een heleboel verschillende manieren om ze te maken - druk ze in koekjes-mallen, verspreid het mengsel over een bakplaat en snijd ze in de vorm van vingers, en dip de helft in chocolade.

Recept van: tutune

 
Geen beoordelingen
 
27min

Deze Zuid-Afrikaanse koekjes zijn echt heerlijk. Ze worden op smaak gebracht met kaneel, gember, nootmuskaat, kruidnagel, port en amandelen. Ze zijn het perfecte kerstkoekje maar kan op elk moment van het jaar gegeten worden!

Recept van: Naschkatze

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Barbecue recepten Barbecue recepten
  • Recepten met bessen Recepten met bessen
  • Recepten voor pruimen Recepten voor pruimen
  • Courgettecake met blauwe bessen Courgettecake met blauwe bessen
  • Sorbetijs met 1 ingrediënt Sorbetijs met 1 ingrediënt