Zoekresultaten

Speciaal x
Eénpansgerechten x
 
Geen beoordelingen
 
45min

Dit prachtig opgemaakte gerecht is altijd een groot succes! Antipasta in verschillende laagjes dat in vierkantjes gesneden kan worden, zodat u bij elke hap alle ingrediƫnten proeft. U kunt naar wens groenten toevoegen of veranderen. Serveren met verse ciabatta of een krokant broodje. Eet smakelijk!

Recept van: WMAURO

 
Geen beoordelingen
 
20min

Een Latijns-Amerikaanse klassieker, zeevruchten in zuur limoensap. Heel eenvoudig te maken, maar zelfs de meest kritische eter zal verbaasd zijn. Verse ingrediƫnten zijn een must voor dit recept.

Recept van: Star Pooley

 
Geen beoordelingen
 
1uur35min

Dit is een traditionele Maltese stoofpot.

Recept van: Joely

 
Geen beoordelingen
 
3uur

Dit traditionele Chinese recept voor zoete rijst wordt geserveerd tijdens Chinees Nieuwjaar. Ik kreeg het recept van mijn vader, die het gerecht graag als hoofdmaaltijd at. Het is dus minder zoet dan de meeste recepten voor zoete rijst. Als u wilt weten hoe Chinese zoete rijst smaakt, is dit het lekkerste recept ooit!

Recept van: SEMANO

 
Geen beoordelingen
 
1uur55min

In dit gerecht wordt het parelhoen gebraden met een vulling van couscous, vijgen en pistaches. Dankzij de kruidige citroenmarinade blijft het magere vlees heerlijk mals. Een groene salade met partjes sinaasappel maakt het helemaal af.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Dit Japans eenpansgerecht is ideaal voor een gezellige maaltijd met vrienden, maar ook eenvoudig genoeg voor een doordeweekse maaltijd. Vlees en groenten worden kort gekookt in bouillon die aan het einde van de maaltijd als soep wordt geserveerd, zodat u de maximale hoeveelheid vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Recept van: Lidy Nooij

 
1uur10min

Speciaal recept dat gebruikt werd in de oorlogstijd.

Recept van:opahil

 
Geen beoordelingen
 
4uur20min

Paneer is Indiase kaas die lijkt op ricotta, maar een beetje droger is. Deze kaas wordt vaak met erwten gecombineerd. In dit smakelijke gerecht maken we de paneer zelf. Serveer met basmatirijst als volwaardige maaltijd.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Het geraffineerde aan deze kaasfondue zijn de kruiden. Ik gebruik een mengsel van tijm, rozemarijn, salie en basilicum. Dille past er niet zo goed bij, maar dat is een kwestie van smaak. Ik reken op 200 gram kaas per persoon. Dus voor 6 personen verdubbelt u dit recept.

Recept van: Rita

 
Geen beoordelingen
 
25min

Appenzeller is mijn favoriete Zwitserse kaas. En kaasfondue maak ik dan ook alleen van Appenzeller. Het is wat lastiger dan met andere kazen, maar erg lekker!

Recept van: Schneeball

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Ideeën voor de Paasbrunch Ideeën voor de Paasbrunch
  • Chocolade Paasei maken Chocolade Paasei maken
  • Paaseieren verven op natuurlijke wijze Paaseieren verven op natuurlijke wijze
  • Paashaascake Paashaascake
  • Eieren koken Eieren koken