Zoekresultaten

Speciaal x
Stomen x
 
Geen beoordelingen
 
13min

Gestoomde kreeftenstaarten met een vleugje bier. Heerlijk met gesmolten boter, citroensap en knoflook.

Recept van: Kathleen Burton

 
Geen beoordelingen
 
1uur45min

Dit recept heb ik gekregen van mijn moeders moeder. Het is GEEN dessert (niet zoet), maar voor Chinezen meer een 'snel brood'. Deze cake wordt meestal gemaakt en gegeten tijdens Chinees Nieuwjaar of wordt in plakken het hele jaar als dim sum in Chinese restaurants geserveerd. De cake is 1 week in de koelkast houdbaar (maar is meestal binnen een dag op!).

Recept van: Carol, Chung Chi Wa

 
Geen beoordelingen
 
1uur35min

Deze heerlijke dumplings zijn perfect geschikt als voorgerecht of als onderdeel van een dim summaaltijd. Serveren met hoisinsaus, hete Chinese mosterd en geroosterd sesamzaad.

Recept van: Lorna

 
Geen beoordelingen
 
3uur

Dit traditionele Chinese recept voor zoete rijst wordt geserveerd tijdens Chinees Nieuwjaar. Ik kreeg het recept van mijn vader, die het gerecht graag als hoofdmaaltijd at. Het is dus minder zoet dan de meeste recepten voor zoete rijst. Als u wilt weten hoe Chinese zoete rijst smaakt, is dit het lekkerste recept ooit!

Recept van: SEMANO

 
Geen beoordelingen
 
30min

Dit gerecht voor pittige in bananenblad bereide roodbaars is afkomstig uit Maleisiƫ.

Recept van:OotKwisien

 
Geen beoordelingen
 
40min

Ik heb dit een keer gegeten in een steakhouse en ik vond het zo lekker dat ik heb geprobeerd om het zelf te maken. Volgens mij is dat aardig gelukt!

Recept van: Jessica Wilson

1 / 1

Favorieten van het seizoen

  • Ideeën voor de Paasbrunch Ideeën voor de Paasbrunch
  • Chocolade Paasei maken Chocolade Paasei maken
  • Paaseieren verven op natuurlijke wijze Paaseieren verven op natuurlijke wijze
  • Paashaascake Paashaascake
  • Eieren koken Eieren koken