Zoekresultaten voor Eieren Ontbijt

132 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Eieren x
Ontbijt x
 
1 beoordeling
 
15min

Sinds ik een gaatje prik in de eieren die ik kook barsten ze bijna nooit meer

Recept van: Marco

 
Geen beoordelingen
 
35min

Een klassieke combinatie voor taartvulling, die natuurlijk ook uitstekend werkt voor muffins. Als je je eigen moestuin hebt, begrijp je ineens waarom sommige smaken bij elkaar horen. We zijn misschien al generaties lang gewend aan dit duo omdat ze vaak naast elkaar verbouwd worden en op dezelfde tijd rijp zijn. Hoog tijd om er wat pit in te gooien met verse gember!

Recept van: marielle

 
Geen beoordelingen
 
35min

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe smakencombinaties, en ik moet zeggen dat ik met deze heel blij ben. Zoals wel vaker met specerijen kun je ze beter zelf tot poeder vermalen. De smaak krijgt wat meer variatie als de kardamom redelijk grof gemalen blijft. Als je niet anders hebt, gebruik dan kruiden in poedervorm.

Recept van: marielle

 
Geen beoordelingen
 
18min

Een omelet is klaar in een mum van tijd en toch heerlijk als lunch of ontbijt.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
20min

Ook wel 'french toast' genoemd en heerlijk voor een makkelijke brunch in het weekend. Lekker met wat jam en een goede kop koffie.

Recept van: MIRANDAK

 
Geen beoordelingen
 
50min

Geef uw ontbijt of brunch een nieuwe dimensie dankzij deze hartige versie van wentelteefjes. Driehoekjes brood worden in een mengsel van eieren en verse kruiden gedoopt en dan gebakken tot ze knapperig en goudbruin zijn. Serveer ze met grote, vlezige champignons (portobella's) en mager spek voor een smakelijke combinatie.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Serveer dit Mexicaanse gerecht met gepocheerde eieren, warme tortilla's, een verse tomaten-chilisalsa en een sausje van geraspte kaas, zure room, lente-uitjes en verse koriander als origineel brunchgerecht.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
25min

Dit gerecht ontstond in de jaren '20 van de 20e eeuw in het restaurant Delmonico in New York City onder de naam “Eggs Benedict”. Traditioneel wordt het gemaakt met ham of spek en een rijke botersaus. In dit gerecht zorgt de magere hollandaisesaus voor een contrast met de gepocheerde eieren en de parmaham.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
20min

Een nieuwe manier om roerei te maken: bereid de eieren zonder boter au bain marie en roer er dan een beetje créme fraîche door, zodat u een heerlijk romig resultaat krijgt. Voeg er reepjes gerookte zalm en verse dille aan toe en serveer met volkorenbrood. Zo kunt u genieten van een ideaal en luxueus brunchgerecht.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
35min

.

Recept van: Myrrhe Buffing

1 / 14

Favorieten van het seizoen

  • Valentijnskoekjes Valentijnskoekjes
  • Recepten met chocolade Recepten met chocolade
  • Avocado-chocolademousse Avocado-chocolademousse
  • Chocoladetruffels Chocoladetruffels
  • Courgette spaghetti Courgette spaghetti