Zoekresultaten voor Eieren Zondag 2

7 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Eieren x
Zondag x
2 x
 
Geen beoordelingen
 
20min

Een heerlijk gerecht gebaseerd op 'eggs benedict'; gepocheerde eieren met in dit geval mozzarella, tomaat en pesto.

Recept van: Yoojin K

 
Geen beoordelingen
 
45min

Een eenvoudige, maar heerlijk smakende crème brûlée gemaakt van slagroom, eidooiers, suiker en vanille. Dit recept is voldoende voor twee crème brûlée ovenschaaltjes (twee personen).

Recept van:anna77

 
Geen beoordelingen
 
10min

Dit is een mooie variant op een wentelteefje. Twee sneetjes brood met in het midden een pruim of mirabellenjam, worden ondergedompeld in melk en ei en gebakken in boter tot ze goudbruin zijn. Een heerlijke traktatie voor in het weekend.

Recept van: nadia

 
Geen beoordelingen
 
30min

Kerstmis is de ideale tijd om te genieten van een stevig ontbijt. (Plus je kunt zo de overgebleven ham van Kerstmis gebruiken). Met verse eieren maak je de beste gepocheerde eieren.

Recept van: RSPCA

 
Geen beoordelingen
 
20min

Heerlijk als ontbijt voor op een zonnige ochtend. Verse kruiden worden gecombineerd met een heerlijke omelet voor een gezonde start van de dag.

Recept van: Magster

 
Geen beoordelingen
 
10min

Een makkelijk recept voor roerei (scrambled eggs) met ham en kaas, geserveerd op geroosterde boterhammen. Heerlijk als ontbijt, maar ook als lunch!

Recept van:guus

 
2 beoordelingen
 
45min

Ik heb dit leren maken in een kookworkshop en eigenlijk is het ontzettend makkelijk. De creme bestaat slechts uit slagroom (geen melk!), eidooiers en suiker en in dit geval heb ik er citroenrasp voor de smaak doorgedaan. Een gasbrandertje is geen must, maar wel erg makkelijk (en leuk!)

Recept van:anna77

1 / 1

Favorieten van het seizoen

  • Pepernoten Pepernoten
  • Speculaasjes Speculaasjes
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue