Zoekresultaten voor Groenten Vegetarisch Kruiden en specerijen

85 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Groenten x
Vegetarisch x
Kruiden en specerijen x
 
Geen beoordelingen
 
2uur35min

Een zoete chutney die heerlijk ruikt en erg verslavend is. Zo makkelijk te maken dat je het wel bij elk gerecht wilt serveren!

Recept van: Lucy Danylewich

 
Geen beoordelingen
 
55min

Een heerlijk rijke, vegetarische pastaschotel die zeker de moeite waard is. Je kunt ook andere kruiden gebruiken. Serveren met een flinke hand gerapste Parmezaanse kaas.

Recept van: KRISTINLEE8

 
Geen beoordelingen
 
55min

Een pikant, Pakistaans en vegetarisch bijgerecht met een heerlijke geur en smaak door een melange van garam masala, kurkuma en paprikapoeder.

Recept van: KITTYROCKA

 
Geen beoordelingen
 
30min

Een eenvoudig en licht pastagerecht met tomaat en knoflook.

Recept van: DEBNJAMES

 
Geen beoordelingen
 
30min

Een masala op basis van doperwtjes en bloemkool; een van de eerste Indiase gerechten die ik gemaakt hebt. Snel en eenvoudig te bereiden. Je kunt verse of diepvrieserwtjes gebruiken.

Recept van: MELLY343

 
1 beoordeling
 
15min

Deze salade fleurt iedere maaltijd op. Hij smaakt ook lekker op een belegd broodje met kip of varkenshaas.

Recept van:marielle

 
Geen beoordelingen
 
15min

Indiase boerenkool.

Recept van:marielle

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Deze heerlijke, pikante chutney van groene tomaten, uien, paprika's en kruiden is perfect op sandwiches, met aardappelen, kaas en nog veel meer. Ook erg leuk om hier een potje van weg te geven!

Recept van: Linda McDaniel

 
Geen beoordelingen
 
35min

Een vegetarisch groentefestijn van saffraangele basmatirijst en kruidige groenten. Serveer er muntraita bij of een eenvoudige maar smakelijke komkommersalade met munt.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
55min

Deze ciabatta wordt als een pizza belegd met een scala aan kleurige groenten. Het brood neemt het aromatische vocht van de groenten op waardoor het zacht wordt, maar een knapperig korstje houdt. Wilt u nog meer groenten bij de maaltijd, serveer er dan een groene salade met verse kruiden bij.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 9

Favorieten van het seizoen

  • Pepernoten Pepernoten
  • Speculaasjes Speculaasjes
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue