Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor Groenten 1-3 uur Sauzen

24 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Wereldkeuken

Groenten x
1-3 uur x
Sauzen x
 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Deze schotel is geïnspireerd op de kokkinisto van mijn Griekse schoonmoeder. De mosselen zijn voor de verandering toegevoegd. Over een schepje rijst of pasta verdelen, bestrooien met feta en er een krokant broodje en witte wijn bij serveren.

Recept van: ICYREDD

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Een ongelooflijk heerlijke combinatie van geroosterde paprika, aubergine en tomaat in een sausje van tomatenpuree met cayennepeper. U kunt het serveren op een bedje rucola of spinazie, door hete pasta mengen, of op een geroosterd stokbroodje smeren.

Recept van: Chaya Dombey

 
Geen beoordelingen
 
2uur35min

Een zoete chutney die heerlijk ruikt en erg verslavend is. Zo makkelijk te maken dat je het wel bij elk gerecht wilt serveren!

Recept van: Lucy Danylewich

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Een uitstekende mangochutney om bij varkensvlees, kalkoen of lamsvlees te eten. De mango's worden gestoofd met rozijnen, gember, ui, knolfook en verschillende specerijen. De aangegeven hoeveelheden volstaan voor 4 liter chutney, zorg dus dat je gesteriliseerde potten bij de hand hebt.

Recept van: Shirley Crowley

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Deze heerlijke, pikante chutney van groene tomaten, uien, paprika's en kruiden is perfect op sandwiches, met aardappelen, kaas en nog veel meer. Ook erg leuk om hier een potje van weg te geven!

Recept van: Linda McDaniel

 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Gebruik deze lichte bouillon als basis voor een fijne soep of saus, in risotto of rijstschotels.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
2uur10min

Deze bouillon maakt u met het skelet van een gebraden kip; een uitstekende basis voor soepen, stoofschotels en sauzen.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
2uur25min

0

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Restjes vlees zijn heel eenvoudig te verwerken tot een ouderwets lekkere, stevige hachee. U kunt de hachee natuurlijk serveren met aardappels, aardappelpuree of een gestoofde aardappel, maar probeer het ook eens met rijst en bijvoorbeeld haricots verts, of met pasta en een lekkere frisse salade.

Recept van: Olav

 
Geen beoordelingen
 
2uur20min

Het bereiden van hachee kost meer tijd dan moeite; na het snijden van de uien en het aanbraden van het vlees is de klus zo goed als geklaard. U kunt de hachee natuurlijk serveren met aardappels, aardappelpuree of een gestoofde aardappel, maar probeer het ook eens met rijst en bijvoorbeeld haricots verts, of met pasta en een lekkere frisse salade.

Recept van: Olav

1 / 3

Favorieten van het seizoen

  • Pepernoten Pepernoten
  • Speculaasjes Speculaasjes
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue