Zoekresultaten voor Kaas Eivrij

35 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Kaas x
Eivrij x
 
1 beoordeling
 
1uur

Vijftig jaar geleden kreeg m'n vader dit recept van een Zwitserse kennis. In tegenstelling tot wat de meeste kookboeken voorschrijven, doe ik de kaas bij de koude wijn, en verwarm het dan samen. Net iets lekkerder.

Recept van: Marco

 
Geen beoordelingen
 
10min

Een tosti met ham, kaas en ananas uit de oven. Heel eenvoudig voor als er een groep tieners komt eten.

Recept van: marielle

 
Geen beoordelingen
 
50min

Kies ham van de beste kwaliteit voor deze gratinschotel met gruyère en schijfjes aardappel. Schik alle ingrediënten in laagjes in een ovenschaal en laat de oven verder het werk doen. Serveer hierbij een groene salade.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Via een vriendin aan dit recept gekomen en dit is HET succesnummer bij onze gasten.

Recept van: trails

 
Geen beoordelingen
 
30min

Een internationale kaasfondue, met kazen uit Zwitserland, Noord-Holland en Frankrijk. De blauwschimmelkaas maakt het wat anders dan anders.

Recept van: Nanda

 
Geen beoordelingen
 
55min

Deze smakelijke risotto is een verleidelijke gezinsmaaltijd. De combinatie van risottorijst en verse groenten, zacht gekookt in witte wijn, bouillon en rozemarijn, waar tot slot nog romige Italiaanse taleggio aan wordt toegevoegd, zorgt voor een voedzaam gerecht boordevol smaak. Serveer de risotto met een frisse salade.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
12min

Waneer je even krap bij kas zit, en je vindt een tosti toch erg lekker... koop witbrood, en een goedkoop pakje Happy smeerkaas van 0,45 cent. Smeer beide kanten goed in, en je hebt een rijkelijk belegde kaas tosti!! De kaas zou anders toch smelten, dus het proeft precies hetzelfde!! Alleen wat lekkerder omdat de kaas zo lekker smeuig is!! Hhhmm!

Recept van: Bebytje

 
Geen beoordelingen
 
10min

Dit is een licht bijgerecht voor bij de lunch of het diner. Heel makkelijk en snel om te maken, en niet veel ingrediënten.

Recept van: skooyman

 
Geen beoordelingen
 
30min

Geroosterde plakjes stokbrood belegd met een mengsel van gegrilde paprika, tomaatjes, feta en pijnboompitten. Heerlijk als snack op een feestje, of als voorgerecht.

Recept van: Lidy

 
Geen beoordelingen
 
40min

Beluga linzen, ofwel zwarte linzen, lijken op kaviaar en hebben een verfijnde smaak. Je kunt er de heerlijkste salades mee maken (en ze hebben een korte kooktijd!). Deze salade is zowel koud als lauwwarm erg lekker. Eet de salade de eerste avond bijvoorbeeld warm en de volgende dag als lunch koud.

Recept van: Madelief

1 / 4

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes
  • Asperges met ham Asperges met ham
  • Pasta met asperges Pasta met asperges