Zoekresultaten voor Kaas Eivrij

34 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Kaas x
Eivrij x
 
1 beoordeling
 
1uur

Vijftig jaar geleden kreeg m'n vader dit recept van een Zwitserse kennis. In tegenstelling tot wat de meeste kookboeken voorschrijven, doe ik de kaas bij de koude wijn, en verwarm het dan samen. Net iets lekkerder.

Recept van: Marco

 
Geen beoordelingen
 
10min

Een tosti met ham, kaas en ananas uit de oven. Heel eenvoudig voor als er een groep tieners komt eten.

Recept van: marielle

 
Geen beoordelingen
 
50min

Kies ham van de beste kwaliteit voor deze gratinschotel met gruyère en schijfjes aardappel. Schik alle ingrediënten in laagjes in een ovenschaal en laat de oven verder het werk doen. Serveer hierbij een groene salade.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Via een vriendin aan dit recept gekomen en dit is HET succesnummer bij onze gasten.

Recept van: trails

 
Geen beoordelingen
 
30min

Een internationale kaasfondue, met kazen uit Zwitserland, Noord-Holland en Frankrijk. De blauwschimmelkaas maakt het wat anders dan anders.

Recept van: Nanda

 
Geen beoordelingen
 
55min

Deze smakelijke risotto is een verleidelijke gezinsmaaltijd. De combinatie van risottorijst en verse groenten, zacht gekookt in witte wijn, bouillon en rozemarijn, waar tot slot nog romige Italiaanse taleggio aan wordt toegevoegd, zorgt voor een voedzaam gerecht boordevol smaak. Serveer de risotto met een frisse salade.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
12min

Waneer je even krap bij kas zit, en je vindt een tosti toch erg lekker... koop witbrood, en een goedkoop pakje Happy smeerkaas van 0,45 cent. Smeer beide kanten goed in, en je hebt een rijkelijk belegde kaas tosti!! De kaas zou anders toch smelten, dus het proeft precies hetzelfde!! Alleen wat lekkerder omdat de kaas zo lekker smeuig is!! Hhhmm!

Recept van: Bebytje

 
Geen beoordelingen
 
55min

Pizzoccheri is de naam van lintpasta gemaakt op basis van boekweitmeel en tarwemeel. Daarnaast is het de naam van een traditioneel italiaans gerecht op basis van deze pasta met groene kool, aardappel, heerlijk geurende kaas en knoflook-salie-boter. Het is echte winterkost. In deze versie heb ik het traditionele recept enigszins aangepast zodat het voldoet aan hedendaagse inzichten over gezonde voeding (meer groente, minder boter, minder pasta), mijns inziens zonder concessies te doen aan de smaak. De bereiding van dit gerecht demonstreer ik in de video http://www.kokenmetdorus.nl/rcpt_pizzoccheri.php Je kunt de video ook oproepen via de link onderaan dit recept.

Recept van: kokenmetdorus

 
Geen beoordelingen
 
10min

Dit is een licht bijgerecht voor bij de lunch of het diner. Heel makkelijk en snel om te maken, en niet veel ingrediënten.

Recept van: skooyman

 
Geen beoordelingen
 
30min

Geroosterde plakjes stokbrood belegd met een mengsel van gegrilde paprika, tomaatjes, feta en pijnboompitten. Heerlijk als snack op een feestje, of als voorgerecht.

Recept van: Lidy

1 / 4

Favorieten van het seizoen

  • Valentijnskoekjes Valentijnskoekjes
  • Recepten met chocolade Recepten met chocolade
  • Avocado-chocolademousse Avocado-chocolademousse
  • Chocoladetruffels Chocoladetruffels
  • Courgette spaghetti Courgette spaghetti