Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor Kip Hoofdgerechten Azië

115 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Kip x
Hoofdgerechten x
Azië x
 
Geen beoordelingen
 
25min

Een snel en eenvoudig recept voor kippensoep. Zelfs uw kinderen zullen hem graag bereiden en eten!

Recept van: Angela DeMahy

 
4 beoordelingen
 
50min

Een traditioneel, mild Indiaas recept. Een onvergetelijk gerecht als je het serveert op een bedje van pilavrijst (rijst met kaneel) of basmatirijst met wat Peshwari naan brood

Recept van: Stephen

 
2 beoordelingen
 
30min

Dit oorspronkelijk Thaise recept is een beetje aangepast. Groenten en kruiden kunt u naar eigen smaak aanpassen en de kip kan vervangen worden door een stevige tofu. Serveren met jasmijnrijst. De hoeveelheid chili-knoflookpasta bepaalt de scherpte van het gerecht.

Recept van: FAIRBORN

 
Geen beoordelingen
 
20min

Een snelle, makkelijke en gezonde maaltijd. Samen met een salade en licht dessert zal het complimenten regenen.

Recept van: SKEHLER

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Dit Filipijnse kipgerecht heeft veel smaak en is eenvoudig te bereiden. De aangegeven hoeveelheden ketjap, knoflook en azijn kunt u voor 1 of meerdere kippen gebruiken. Serveren met rijst en een klein scheutje marinade.

Recept van: HEART-OF-MIDLOTHIAN

 
Geen beoordelingen
 
30min

De kip wordt gedrenkt in een marinade van chilipeper, limoen en citroengras en in een laagje paneermeel met sesam gebakken. De Thaise smaken komen goed van pas bij een frisse en krokante Oosterse salade; de perfecte lichte lunch voor de zomer.

Recept van: Shabern T.

 
1 beoordeling
 
50min

Een bijzondere versie van Thaise soep, zonder gluten en met veel gezonde ingrediënten!

Recept van: elanaspantry.com

 
Geen beoordelingen
 
3uur30min

Dit Indiase gerecht lijkt veel op tandoori kip, maar is minder pittig. Laat de kip minstens 2-3 uur marineren zodat de smaken kunnen intrekken Dat maakt de kip absoluut lekkerder.

Recept van: Alice

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Gestoomde kip in een knoflook-tomatencurry met garam masalakruiden. Dit gerecht wordt traditioneel gegeten met rijst of roti.

Recept van: Sheneiza Lookman

 
Geen beoordelingen
 
40min

Een marinade naar Indiaas recept op basis van een ruim assortiment kruiden. Lang marineren is niet nodig, de aroma's trekken in terwijl de barbecue heet wordt.

Recept van: DAKOTAGIRL

1 / 12

Favorieten van het seizoen

  • Pepernoten Pepernoten
  • Speculaasjes Speculaasjes
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue