Zoekresultaten voor Kruiden en specerijen Dessert

16 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Wereldkeuken

Kruiden en specerijen x
Dessert x
 
Geen beoordelingen
 
55min

Deze havermout met worteltaartsmaak zit vol met vezels en smaakt heerlijk. Een geweldige manier om de dag mee te beginnen, maar ook lekkers als nagerecht!

Recept van: monsterclowngirl

 
Geen beoordelingen
 
45min

Deze wontons zijn een heerlijke zoete snack, gevuld met banaan en chocola en overgoten met een karamelsaus van Grand Marnier. Lekker met ijs.

Recept van: chikalin

 
Geen beoordelingen
 
1uur25min

Dit is een heerlijk dessert om te eten tijdens Rosj Hasjana (joods nieuwjaar).

Recept van: Savannah

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Mince pie is een traditionele Engelse kersttraktatie met een vulling van mincemeat. Dit is geen echt vlees maar een mengsel van fruit en specerijen. Met dit recept maak je zowel de korst als de vulling helemaal zelf.

Recept van: OxC0FFEE

 
Geen beoordelingen
 
2uur5min

Ik maak altijd verse pompoentaart. Niet te vergelijken met pompoen uit blik. In Amerika wordt traditioneel vaak eerst kalkoen en dan "pumpkin pie" geserveerd. Omdat wij niet van kalkoen houden maak ik Peking Eend en gebruik ik meer specerijen in mijn pompoen taart.

Recept van: marielle

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Deze appel-kaneeltaart is een uitstekend alternatief voor de klassieke appeltaart. Met kaneel gekruide appels worden gebakken in een gezoet gistdeeg.

Recept van: Nora

 
1 beoordeling
 
1uur15min

Deze cake is snel en gemakkelijk te bereiden. Het is een rijke, boterachtige, licht gekruide en zeer fruitige cake. Serveer in dikke plakken gesneden met een kop thee of koffie. Ook lekker in lunchpakketten.

Recept van: Lena

 
Geen beoordelingen
 
45min

Recept suikerstroop. Voor ongeveer 300 cc suikerstroop 200 cc water en 200 gram suiker. Water en suiker in een pan doen en met een pollepel vermengen. Suiker bij matige hitte al roerende oplossen. Laat het suikermengsel ± 1 minuut koken. Neem de pan van het vuur en laat de suikerstroop afkoelen. Als u vaker sorbetijs maakt, kunt u de suikerstroop, in grotere hoeveelheden, ook van tevoren maken en in een afgesloten fles in de koelkast bewaren.

Recept van: langendorff.b

 
Geen beoordelingen
 
2uur20min

Als je zoals ik van Britse mince pies houdt dan is dit jouw nieuwe recept voor aankomende Kerst. Je combineert namelijk zelfgemaakt ijs met mince pies voor een fantastische smaaksensatie.

Recept van: andyh

 
1 beoordeling
 
7dagen5min

Ik maak altijd zelf vanillesuiker van een vanilleboon (stokje) waar de merg van is gebruikt bij het bakken.

Recept van: Jolve

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Barbecue recepten Barbecue recepten
  • Recepten met bessen Recepten met bessen
  • Recepten voor pruimen Recepten voor pruimen
  • Courgettecake met blauwe bessen Courgettecake met blauwe bessen
  • Sorbetijs met 1 ingrediënt Sorbetijs met 1 ingrediënt