Zoekresultaten

Kruiden en specerijen x
Italië x
 
10min

Een oud Italiaans recept dat mijn oma vaak maakte. Het wordt bereid op basis van peterselie en knoflook en gegeten met een warm, krokant broodje. Het is bijna een zonde dit recept openbaar te maken, maar ik weet zeker dat u er niet zo van geniet als wij. De boniet is het lekkerst als het een nacht in de koelkast heeft gestaan.

Recept van: The Iron Chef-SuziQ

 
Geen beoordelingen
 
30min

Ik hou van de smaak van verse munt, en zodoende bedacht ik een variant op dit geweldige Italiaanse gerecht.

Recept van: MASTER815K

 
Geen beoordelingen
 
55min

Een heerlijk rijke, vegetarische pastaschotel die zeker de moeite waard is. Je kunt ook andere kruiden gebruiken. Serveren met een flinke hand gerapste Parmezaanse kaas.

Recept van: KRISTINLEE8

 
Geen beoordelingen
 
30min

Een eenvoudig en licht pastagerecht met tomaat en knoflook.

Recept van: DEBNJAMES

 
Geen beoordelingen
 
40min

Een gerecht dat heerlijk vers van smaak is en het hele jaar door gemaakt kan worden. Extra lekker in de zomer met verse erwtjes en peterselie uit eigen tuin.

Recept van: Rina

 
Geen beoordelingen
 
10min

Een snelle, eenvoudige pesto op basis van walnoot en basilicum om over uw pasta te eten.

Recept van: sal

 
Geen beoordelingen
 
20min

Verse kokkels lenen zich perfect voor een smakelijke pastasaus. Het bij het koken vrijkomende vocht hoeft maar een klein beetje op smaak gebracht te worden met knoflook, wijn en kruiden. Geen wonder dat dit een Italiaanse klassieker is.

Recept van:marielle

 
Geen beoordelingen
 
55min

Deze ciabatta wordt als een pizza belegd met een scala aan kleurige groenten. Het brood neemt het aromatische vocht van de groenten op waardoor het zacht wordt, maar een knapperig korstje houdt. Wilt u nog meer groenten bij de maaltijd, serveer er dan een groene salade met verse kruiden bij.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
25min

Dit snelle pastagerecht met verse broccoliroosjes, peterselie en ansjovisfilet pept u op met een snufje chilischilfers. Serveren bij een frisse salade van schijfjes tomaat en uienringen of dunne preiringetjes.

Recept van: Lidy Nooij

 
36min

In deze eenvoudige pastasalade vormt sappige watermeloen de perfecte aanvulling op pittige geitenkaas. De salade heeft een prettige consistentie en dankzij knapperige witlof, pittige rucola en geroosterde pijnboompitten een Mediterrane uitstraling.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 5
Plaats een foto

Favorieten van het seizoen

  • Pruimen Pruimen
  • Courgette Courgette
  • Appelcake met toffeesaus Appelcake met toffeesaus
  • Bosbessenmuffins Bosbessenmuffins
  • Risotto met paddenstoelen, courgette en spek Risotto met paddenstoelen, courgette en spek