Zoekresultaten

Kruiden en specerijen x
Thailand x
 
Geen beoordelingen
 
45min

Zwaardvis heeft een bijzondere, stevige consistentie, maar wil nog wel eens wat droog uitvallen. Dat probleem kunt u ondervangen door de vis te stomen in papieren pakketjes, samen met Thaise smaakmakers: zo blijft de vis heerlijk mals.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Thaise smaakmakers geven deze elegante noedelsalade veel pit. Gebraden eend vormt een krachtig tegenwicht voor zachte noedels en knapperige taugé, maïskolfjes en paksoi, omgeschept met pittige peper.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Deze overheerlijke, licht pittige curry maakt u met tahoe: een zeer voedzaam en mager ingrediënt dat het aroma van de specerijen perfect opneemt.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
13min

Deze oosterse garnalen met aromatische serehsaus zijn werkelijk heel verfijnd – en toch in een oogwenk klaar. Serveer ze met kroepoek, noedels en groenten.

Recept van: Lidy Nooij

 
30min

Er zit maar weinig vet in deze pittige Thaise curry, aangezien de kip niet eerst gebakken wordt, maar samen met aardappelen, doperwten en tomaatjes gaar wordt gestoofd in kokosmelk en bouillon.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
27min

Bijzondere gehaktballetjes voor een doordeweekse maaltijd, op smaak gebracht met Thaise currypasta en sereh; u serveert ze met groenten in kokossaus en Thaise of kokosrijst (zie deze website).

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Met aromatische Thaise currypasta maakt u van kip, malse jonge aubergines en courgettes in een handomdraai een exotische maaltijd. Serveer de curry met romige kokosrijst: een topcombinatie.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Groene Thaise currypasta, gemaakt van verse groene pepers en kruiden, verleent deze groenteschotel met zijn diverse texturen een verfijnde smaak. Samen met Thaise rijst of noedels is het een snelle, lichte maaltijd.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
35min

Kebabs van kipgehakt, op smaak gebracht met frisse en pittige Thaise ingrediënten, worden geserveerd met spiesjes waaraan u minimaïskolfjes, paprika en bosuitjes rijgt: een slanke en gezonde maaltijd. Serveer er eventueel nog een salade van oosterse groenten bij.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Verfijnde Thaise rijst laat zich perfect combineren met tijgergarnalen, koriander en Spaanse peper in dit snelle, exotische gerecht. Met kort gestoomde groenten erbij vormt het een complete maaltijd.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Ideeën voor de Paasbrunch Ideeën voor de Paasbrunch
  • Chocolade Paasei maken Chocolade Paasei maken
  • Paaseieren verven op natuurlijke wijze Paaseieren verven op natuurlijke wijze
  • Paashaascake Paashaascake
  • Eieren koken Eieren koken