Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor Overigen Valentijnsdag

14 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Overigen x
Valentijnsdag x
 
Geen beoordelingen
 
2uur25min

Deze Deense taartjes in luchtige laagjes zijn erg tijdrovend, maar het is een mooie manier om te zeggen hoeveel je van iemand houdt! Ik maak ze vaak voor speciale brunches. Het bladerdeeg en de amandelvulling kunnen van tevoren bereid worden en de taartjes kunnen voor het afbakken ingevroren worden.

Recept van: FrancesC

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Oorspronkelijk komt het recept voor dit klassieke, Amerikaanse zeevruchtengerecht uit New Orleans. Dit is mijn versie: versgekookte oesters met spinazie, gerookte spek, paneermeel en Pernod, vervolgens licht gegrild op een laag grof zout en direct geserveerd. Zeer imponerend!

Recept van: Barrett

 
Geen beoordelingen
 
20min

Een glazuur of fondant voor een petit four dat gemakkelijk een kleur of smaak gegeven kan worden. Schenk over petit fours en garneer ze dan met nootjes, geconfijte vruchtjes of kokos.

Recept van: courtney

 
Geen beoordelingen
 
5min

Gebruik dit recept om de dubbele Valentijnsbiscuitjes van deze website te glaceren. Of welke Valentijnskoekjes u ook maakt.

Recept van: Laria Tabul

 
4 beoordelingen
 
30min

Deze heerlijk lichte en romige versie van Tiramisu maak ik iedere jaar, al 17 jaar lang, ter viering van onze trouwdag. Het is een makkelijk te maken versie van een klassieker, waarbij de rauwe eieren weggelaten worden maar verse aardbeien worden toegevoegd.

Recept van: Linda Miranda

 
Geen beoordelingen
 
2min

De scherpe smaak van gember gecombineerd met ijzige wodka en afgemaakt met een lekkere scheut champagne. Neem een champagne van goede kwaliteit voor het beste eindresultaat.

Recept van: Genevieve

 
4 beoordelingen
 
35min

Een heerlijk koekje voor Kerst, Valentijnsdag of eigenlijk iedere andere gelegenheid. Deze zijn sneller op dan ze afgekoeld zijn.

Recept van: transatlantikkoch

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Een superdeluxe voorgerecht, prachtig geserveerd in schelpen en met een rijke, volle smaak. Een uurtje werk meer dan waard!

Recept van: Olav

 
Geen beoordelingen
 
20min

Een superdeluxe voorgerecht 'for two'. Snel klaar, zilt en zacht; een waarlijke streling op de tong.

Recept van: Olav

 
Geen beoordelingen
 
30min

Deze kaasfondue is anders dan anders, doordat er naast witte wijn, sherry en vooral veel brie doorgaat. Mijn man is er dol op en we eten dit dan ook vaak bij speciale gelegenheden.

Recept van: OREGONCOASTGIRL

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Snelle spruitjes met pancetta Snelle spruitjes met pancetta
  • Witlof met ham en kaas uit de oven Witlof met ham en kaas uit de oven
  • Filodeegtaart met spinazie en ricotta Filodeegtaart met spinazie en ricotta
  • Gesmolten chocoladecakejes Gesmolten chocoladecakejes
  • Worteltaart Worteltaart