Zoekresultaten

Rund x
Curry x
 
4uur5min

Dit wordt in India en in Indonesië op ongeveer dezelfde manier gemaakt.

Recept van:Marco

 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Dit is echt verwennerij voor liefhebbers van rundvlees. Het gerecht komt oorspronkelijk uit Portugal en wordt veel gegeten door Syrische Katholieken in Kerala, India. Het vlees wordt in kleine blokjes gesneden en met pittige ingrediënten gebakken. Echt heerlijk en lekker met witte rijst.

Recept van: Deepak Mathew

 
Geen beoordelingen
 
2uur5min

Ik vind pikante curry's niet lekker, maar een milde curry is een welkome afwisseling. In dit recept voor milde rundvleescurry worden knolgroenten gebruikt. Het is erg vullend en lekker met bruine basmatirijst. De Chinese vijfkruidenmix bestaat uit anijs, kaneel, venkel, peper en kruidnagel.

Recept van: OLENAJOY

Khoresh is een min of meer algemene Iraanse benaming voor stoofschotels. Daar bestaan uiteraard honderden variaties van. Het bijzondere van dit recept vind ik de combinatie van de lichtzure, stoffige smaak van gedroogde citroenen en de kruidige safraan. Heel bijzonder.

Recept van:HV

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Een favoriet van de familie; en een product van veel experimenten. Je zult versteld staan van hoe lekker, voedzaam deze curry is, en ook nog laag in vetgehalte.

Recept van: Annalie

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Een heerlijk recept voor Indiase curry dat je al van te voren kunt maken. Dit gerecht is erg populair en zal veel mensen aanzetten tot het eten van Indiase gerechten. Het kan met veel soorten vlees en spullen uit je voorraadkast gemaakt worden. Serveer met aardappelpuree of basmatirijst.

Recept van: Toast2U

 
Geen beoordelingen
 
55min

Het is belangrijk om voor het bakken alle ingrediënten al klaar te hebben staan. Gebruik je favoriete groenten, zoals courgette, stukjes aardappel, peultjes, aubergine, etc. en dien het op met jasmijnrijst.

Recept van: debola

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Dit is een authentieke en heerlijke Birmaanse rundvlees curry, die ik leerde van een vriend. Je hebt balachaung, een Birmaanse specerij gemaakt van gedroogde garnalen, nodig. Je kunt deze vinden in sommige oosterse winkels, of je kunt het zelf maken.

Recept van: Brown-eyed-girl

 
Geen beoordelingen
 
10uur8min

Rundvlees, currypasta en kruiden worden de hele dag in de slowcooker gekookt. Serveer met rijst en naanbrood voor een snelle curry, die heerlijk is.

Recept van: SamanthasSupper

 
Geen beoordelingen
 
35min

Dit is een eenvoudige curry, die je elke avond van de week kunt maken. Blokjes rundvlees worden gecombineerd met paksoi, aardappelen en wortelen voor een stevige curry die op smaak is gebracht met gember, knoflook, mosterd en kerriepoeder. Room maakt het extra lekker. Serveer met rijst.

Recept van: Handyl

1 / 3
Plaats een foto

Favorieten van het seizoen

  • Pruimen Pruimen
  • Courgette Courgette
  • Appelcake met toffeesaus Appelcake met toffeesaus
  • Bosbessenmuffins Bosbessenmuffins
  • Risotto met paddenstoelen, courgette en spek Risotto met paddenstoelen, courgette en spek