Zoekresultaten voor Rund Curry

22 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Rund x
Curry x
 
1 beoordeling
 
4uur5min

Dit wordt in India en in Indonesië op ongeveer dezelfde manier gemaakt.

Recept van: Marco

 
Geen beoordelingen
 
2uur5min

Ik vind pikante curry's niet lekker, maar een milde curry is een welkome afwisseling. In dit recept voor milde rundvleescurry worden knolgroenten gebruikt. Het is erg vullend en lekker met bruine basmatirijst. De Chinese vijfkruidenmix bestaat uit anijs, kaneel, venkel, peper en kruidnagel.

Recept van: OLENAJOY

 
1 beoordeling
 
2uur15min

Dit is een gerecht uit de streek rond Pandang, de hoofdstad van Sumatra. De romige structuur van de saus, de complexe combinatie van smaken en het gestoofde vlees maken dit tot een van mijn favorieten van de Indonesische keuken. Voor de ingrediënten kun je bij elke goedgesorteerde toko terecht en het is op zich weinig werk.

Recept van: HV

 
1 beoordeling
 
3uur

Khoresh is een min of meer algemene Iraanse benaming voor stoofschotels. Daar bestaan uiteraard honderden variaties van. Het bijzondere van dit recept vind ik de combinatie van de lichtzure, stoffige smaak van gedroogde citroenen en de kruidige safraan. Heel bijzonder.

Recept van: HV

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Een favoriet van de familie; en een product van veel experimenten. Je zult versteld staan van hoe lekker, voedzaam deze curry is, en ook nog laag in vetgehalte.

Recept van: Annalie

 
Geen beoordelingen
 
55min

Het is belangrijk om voor het bakken alle ingrediënten al klaar te hebben staan. Gebruik je favoriete groenten, zoals courgette, stukjes aardappel, peultjes, aubergine, etc. en dien het op met jasmijnrijst.

Recept van: debola

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Dit is een authentieke en heerlijke Birmaanse rundvlees curry, die ik leerde van een vriend. Je hebt balachaung, een Birmaanse specerij gemaakt van gedroogde garnalen, nodig. Je kunt deze vinden in sommige oosterse winkels, of je kunt het zelf maken.

Recept van: Brown-eyed-girl

 
Geen beoordelingen
 
45min

Alle mannen houden van een goede curry met worst. Probeer deze eens. Serveer met rijst.

Recept van: jenren69

 
Geen beoordelingen
 
35min

Dit is een eenvoudige curry, die je elke avond van de week kunt maken. Blokjes rundvlees worden gecombineerd met paksoi, aardappelen en wortelen voor een stevige curry die op smaak is gebracht met gember, knoflook, mosterd en kerriepoeder. Room maakt het extra lekker. Serveer met rijst.

Recept van: Handyl

 
Geen beoordelingen
 
4uur30min

Dit recept kwam via mijn grootmoeder toen ze in Hong Kong woonde van de vrouw van een van haar medewerkers die dit recept in India verkreeg. Hoewel ik niet dezelfde curry pasta kon bemachtigen, komt deze versie in de buurt. Je kan de hoeveelheden makkelijk verdubbelen zodat je er met je vrienden van kan genieten.

Recept van: RoosterandHen

1 / 3

Favorieten van het seizoen

  • Valentijnskoekjes Valentijnskoekjes
  • Recepten met chocolade Recepten met chocolade
  • Avocado-chocolademousse Avocado-chocolademousse
  • Chocoladetruffels Chocoladetruffels
  • Courgette spaghetti Courgette spaghetti