Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor Varkensvlees Fruit

88 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Varkensvlees x
Fruit x
 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

In plaats van kleine worstenbroodjes maakt u één groot saucijzenbrood voor het hele gezin! Gebruik hiervoor mager saucijzenvlees, vermeng dat met friszure appel en gedroogde abrikozen en wikkel het in een deeglaagje. Serveren met een tomaten-waterkerssalade.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Een mooie achterham wordt in cider gaargekookt met gember, kardemom en kaneel, samen met appels, peren en kleine, jonge groenten; deze geven het gerecht een boeiende consistentie en waardevolle voedingsstoffen.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
23min

Een paar goede ingrediënten in een eenvoudig recept en u heeft dit stijlvolle gerecht. De bosbessen geven de champignon-mosterdsaus een zoet accent. Grof gepureerde aardappels en een salade passen hier perfect bij.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Een verwarmend en smaakvol herfstgerecht. Roosteren haalt niet alleen de zoete smaak van de groenten naar voren, de voedingsstoffen blijven ook optimaal behouden.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
1uur25min

Varkensvlees en pruimedanten vormen in de Franse keuken een klassieke combinatie. Aan deze versie worden gember en sinaasappel toegevoegd. Tegelijkertijd wordt een groentemengsel gegaard. Dit gemakkelijke ovengerecht kunt u heel goed van tevoren bereiden.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Hamburgers zijn een populaire snelle maaltijd, maar ze kunnen veel verzadigde vetten bevatten. Deze lichte hamburgers van mager varkensgehakt zijn minstens even lekker, en omdat ze geraspte appel en bosui bevatten, krijgt u extra voedingsstoffen binnen. Serveer de hamburgers met een zoete chilisaus.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
45min

Gedrenkt in een 'jerk' - een Jamaicaans kruidenmengsel van hete chilipeper, aromatische piment en tijm, worden lapjes varkensfilet extra mals en smakelijk. Serveren met partjes sappige, gegrilde ananas en maïskolven, en een stuk geroosterd stokbrood.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
35min

Deze friszure soep met zijn verfijnde selderijsmaak en stukjes worst is in een handomdraai klaar. Serveer hem met maïsbrood en u heeft een complete maaltijd.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Deze robuuste rijstschotel met bonen, worst en paddenstoelen is snel samengesteld en kan daarna rustig gaar worden in de oven. Geef er een frisse salade bij.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
25min

Deze kleine pizza's maakt u met ingrediënten uit de voorraadkast en zijn pijlsnel klaar. Ze worden belegd met ham, sappige ananas en zoete maïs en vormen zo een smakelijk tussendoortje. Pitapizza's bevatten veel minder zout dan de meeste kant-en-klare pizza's.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 9

Favorieten van het seizoen

  • Varkensrollade met champignons en noten Varkensrollade met champignons en noten
  • Tiramisu van Christine Tiramisu van Christine
  • Gemberkoekhuis bouwen voor Kerst Gemberkoekhuis bouwen voor Kerst
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm