Zoekresultaten voor Varkensvlees Kaas

200 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Varkensvlees x
Kaas x
 
Geen beoordelingen
 
40min

Stukjes pitabrood met roomkaas gewikkeld in spek. De hapjes komen warm en krokant uit de oven. Zorg dat u de eerste bent, ze zijn zo op!

Recept van: MACKENZIE318

 
Geen beoordelingen
 
55min

Deze warme paddestoelsalade heeft een krachtige pepersmaak. Lekker als bijgerecht in de winter of als hoofdmaaltijd.

Recept van: nicchik

 
Geen beoordelingen
 
11min

Een snel idee voor een feestelijk gevuld gerecht. Pitabroodjes met gruyère en rauwe ham of honingham.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
36min

In deze eenvoudige pastasalade vormt sappige watermeloen de perfecte aanvulling op pittige geitenkaas. De salade heeft een prettige consistentie en dankzij knapperige witlof, pittige rucola en geroosterde pijnboompitten een Mediterrane uitstraling.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Een klassiek, landelijk gerecht in een extra gezonde versie met prei en zongedroogde tomaatjes. Serveer het bij de brunch, lunch of als gemakkelijke avondmaaltijd en geef er een eenvoudige salade bij.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
25min

Deze karbonades hebben een verrassende vulling van blauwe kaas en een licht citroenaccent. Snel klaar en overheerlijk bij pasta en spinazie.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
55min

U kunt de pannenkoeken van tevoren bakken en de vulling vast maken; u hoeft het dan alleen nog maar in de oven te zetten.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
25min

Een supersnel en populair pastagerecht, zij het in een variant met gezonde groenten. U hebt maar heel weinig pancetta en Parmezaanse kaas nodig om een authentieke, volle smaak te creëren.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
25min

Deze kleine pizza's maakt u met ingrediënten uit de voorraadkast en zijn pijlsnel klaar. Ze worden belegd met ham, sappige ananas en zoete maïs en vormen zo een smakelijk tussendoortje. Pitapizza's bevatten veel minder zout dan de meeste kant-en-klare pizza's.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Deze ‘vierseizoenenpizza’ is zo gevarieerd belegd dat hij voor iedereen wel een lekker stuk heeft. Minder vet en zout dan kant-en-klare pizza's, maar beslist niet minder lekker. Laat u niet afschrikken door de lange lijst ingrediënten: een pizza bakken is leuk en heel gemakkelijk.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 20

Favorieten van het seizoen

  • Pepernoten Pepernoten
  • Speculaasjes Speculaasjes
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue