Zoekresultaten voor Vis Grillen Glutenvrij

32 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Vis x
Grillen x
Glutenvrij x
 
Geen beoordelingen
 
25min

Kreeftenstaart in een lichte saus van citroen en knoflook en vervolgens op de barbecue gelegd. In een oogwenk klaar en ongelooflijk lekker! Bekijk ook de video van dit recept.

Recept van: Joe Nekrasz

 
Geen beoordelingen
 
35min

Sappig gegrilde garnalen. In combinatie met een knapperige groene salade is dit het perfecte zomergerecht.

Recept van: Marcus Hender

 
Geen beoordelingen
 
30min

Een heerlijke combinatie van vis en vlees, ook wel 'Surf and Turf' genoemd. Gebruik een sluitbaar (vis)rooster om de de kip met laagjes bacon en ui tussen te klemmen en ze zo op de barbecue te grillen. Ongelooflijk dat zoiets simpels zo lekker kan zijn!

Recept van: Curt Pond

 
Geen beoordelingen
 
25min

Deze eenvoudige marinade op basis van ketjap en sherry is bij elke soort vis lekker.

Recept van: Kimber

 
Geen beoordelingen
 
30min

Wat doe je als het zomer is? Barbecuen! Met deze heerlijk frisse marinade op basis van honing, limoen, knoflook en koriander heeft u in een oogwenk een verrukkelijk zalmgerecht van de barbecue.

Recept van: C. BURKS

 
Geen beoordelingen
 
53min

Marineer de zalm in een saus gebaseerd op Oosterse kruiden, rijg de zalm vervolgens aan vleespennen en leg ze op de barbecue. Eenvoudig, gezond en lekker!

Recept van: dakota kelly

 
Geen beoordelingen
 
20min

Een simpele marinade op basis van witte wijn maakt deze zwaardvis bijzonder lekker. De rozemarijn wordt zowel gebruikt in de marinade als in de citroen-knoflooksaus waarmee de vis wordt geserveerd.

Recept van: CARLOSA

 
Geen beoordelingen
 
20min

Wie allergisch is voor gluten, kan zijn toevlucht nemen tot rijst- en maïspasta: die smaakt net zo lekker als tarwepasta en is verkrijgbaar in allerlei variëteiten. Serveer dit smaakvolle gerecht met een knapperige groene salade en u hebt een complete maaltijd.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
21min

Vis is ideaal om snel te bereiden. Door hem te serveren met een pittige salsa maakt u van gewone gekookte vis een opwindend gerecht. Heilbot is een stevige vis en heel geschikt om te bakken in een geribbelde gietijzeren pan die een mooi patroon op de vis achterlaat. Serveer de vis met rijst, een gemengde salade en knapperig brood.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
28min

Sommige mensen eten oesters alleen rauw, maar als u ze liever niet rauw eet, is dit een geweldige manier om ze te bereiden. De oesters worden bedekt met een laagje aardappelen, venkel en spinazie en vormen zo een voedzaam voorgerecht. Vraag uw vishandelaar of hij de oesters voor u wil openen. Serveer ze met warm pitabrood.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 4

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes
  • Asperges met ham Asperges met ham
  • Pasta met asperges Pasta met asperges