Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor 1-3 uur Ramadan

25 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Wereldkeuken

1-3 uur x
Ramadan x
 
1 beoordeling
 
2uur45min

Zacht lamsvlees zonder bot, gemarineerd in kruiden met limoen en rode peper. Dit is een traditioneel noord-Afrikaans gerecht geserveerd met couscous.

Recept van: laughs and smiles

 
2 beoordelingen
 
2uur10min

Ik ken veel verschillende recepten voor deze soep, maar mijn schoonmoeder voegt tomatenpuree toe om qua smaak te variëren en gebruikt geen linzen of bonen. Een stevige, vullende en heerlijke soep die vegetarisch wordt als u groentebouillon gebruikt.

Recept van: Autumn Leaves

 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Linzen, kikkererwten en groenten in een stoofpot boordevol aroma. Een heerlijk, stevig recept dat de moeite waard is. Ik bereid de schotel van tevoren en heb er altijd veel succes mee. Ter garnering kunt u yoghurt, verse munt en cayennepeper gebruiken.

Recept van: CARALEWISWATTS

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Simpel, eenvoudig en goed in te vriezen.

Recept van: ARVILLALAR

 
Geen beoordelingen
 
2uur30min

Als u de lamsschenkels eerst roostert en dan langzaam braadt, verliezen ze veel vet. Bovendien krijgen ze zo een heerlijke smaak die perfect past bij een groentemix van linzen, tomaten, courgettes en vijgen.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur25min

Deze salade in Noord-Afrikaanse stijl met geurige koriander en munt, kunt u uitstekend vooraf bereiden. Lamsvlees is een goede bron van eiwit, vitamine-B, ijzer en zink.

Recept van: Lidy Nooij

 
2 beoordelingen
 
2uur30min

Deze heerlijke Pakistaans/Indiase rijstschotel wordt vaak geserveerd tijdens bijzondere gelegenheden zoals de Ramadan, bruiloften of feesten. Het heeft een lange bereidingstijd maar al het werk ik zeker de moeite waard.

Recept van: Nazia

 
1 beoordeling
 
2uur45min

Toen ik dit gerecht maakt, stond het keukenraam wijd open. De geur trok verschillende buren aan, en toen mijn man thuiskwam zei hij dat het zo lekker rook, dat hij hoopte dat het bij ons vandaan kwam, en niet bij iemand anders! Serveren met couscous voor een stevige, heerlijke maaltijd.

Recept van: Lisa

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Dit traditionele Libanese gerecht op basis van gekruid vlees en tahinisaus wordt in grote delen van het Midden-Oosten gegeten.

Recept van: ROSE90

 
1 beoordeling
 
1uur55min

Deze pittige en hartige soep is stevig, heerlijk en voedzaam, vooral in de winter! Ideaal als als veganistische maaltijd.

Recept van: Grace and Mae

1 / 3

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges Witte asperges
  • Groene asperges Groene asperges
  • Rabarber kruimeltaart Rabarber kruimeltaart
  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Hollandaisesaus Hollandaisesaus