Zoekresultaten

1-3 uur x
Ramadan x
 
2uur45min

Zacht lamsvlees zonder bot, gemarineerd in kruiden met limoen en rode peper. Dit is een traditioneel noord-Afrikaans gerecht geserveerd met couscous.

Recept van: laughs and smiles

 
1uur30min

Een heerlijke, eenvoudige stoofschotel uit het Midden-Oosten. Serveren met rijst of couscous.

Recept van: DUKENMAGGIE

 
2uur20min

Dit heerlijke platte brood wordt meestal bij tajine gegeten.

Recept van: Karen Kumar

 
1uur20min

Als u deze Griekse favoriet bereidt, denkt iedereen dat u een meesterkok bent. Terwijl het zoooo makkelijk is! Ik hielp een vriendin toffeepudding maken, en zij leerde me dit geweldige recept.

Recept van: Donna Townsend

 
2uur10min

Ik ken veel verschillende recepten voor deze soep, maar mijn schoonmoeder voegt tomatenpuree toe om qua smaak te variƫren en gebruikt geen linzen of bonen. Een stevige, vullende en heerlijke soep die vegetarisch wordt als u groentebouillon gebruikt.

Recept van: Autumn Leaves

 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Linzen, kikkererwten en groenten in een stoofpot boordevol aroma. Een heerlijk, stevig recept dat de moeite waard is. Ik bereid de schotel van tevoren en heb er altijd veel succes mee. Ter garnering kunt u yoghurt, verse munt en cayennepeper gebruiken.

Recept van: CARALEWISWATTS

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Simpel, eenvoudig en goed in te vriezen.

Recept van: ARVILLALAR

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Deze paascake wordt gebakken in een speciale cakevorm in de vorm van een lam en kan ook als een lam gedecoreerd worden. Naar wens kunt u voor het toevoegen van het eiwit specerijen door het beslag mengen, zoals bijv. anijs, nootmuskaat of kaneel.

Recept van: Patricia

 
Geen beoordelingen
 
1uur25min

Couscous vormt een fantastische basis voor een snelle salade: u hoeft de korrels alleen te laten wellen in hete bouillon (of water). In dit vegetarische recept wordt de couscous gecombineerd met kikkererwten, dadels, sinaasappel en pistachenoten.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
2uur30min

Als u de lamsschenkels eerst roostert en dan langzaam braadt, verliezen ze veel vet. Bovendien krijgen ze zo een heerlijke smaak die perfect past bij een groentemix van linzen, tomaten, courgettes en vijgen.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 3

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges Witte asperges
  • Recepten voor moederdag Recepten voor moederdag
  • Rabarber crumble Rabarber crumble
  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Hollandaisesaus Hollandaisesaus