Zoekresultaten voor Diabetes Brood

26 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Diabetes x
Brood x
 
Geen beoordelingen
 
1uur50min

Deze broodringen van joodse origine gaan uitstekend samen met een hartige vulling, zoals gerookte zalm en zachte kaas, of eieren en salade. Door de bagels eerst kort te pocheren in kokend water en dan te bakken, krijgen ze een unieke structuur met een zacht binnenste en een wat hardere korst.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
4uur15min

Eet dit heerlijke brood als brunch, gezonde snack of bij de avondmaaltijd. Serveer het in zijn geheel en maak de bolletjes pas aan tafel los van elkaar. Het gistdeeg wordt op smaak gebracht met verse wortelpuree, de geraspte worteltjes en de lente-uitjes geven het brood meer kleur en structuur.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Het duurt even om dit brood te maken maar je wordt rijkelijk beloond met twee lekkere, hartige broden gemaakt met roggemeel.

Recept van: JACLYN

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Tomatensap maakt een rozig brood met een vleugje tomatensmaak. Perfect voor sandwiches of kaastosti's.

Recept van: Esther Nelson

 
Geen beoordelingen
 
3uur5min

Dit lichte brood met notensmaak wordt wordt met behulp van een is een broodmachine gemaakt - heerlijk om te roosteren tijdens het ontbijt!

Recept van: Donna Beth

 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Dit gezonde, kleurrijke brood zit stampensvol met de smaak van tomaat, lenteui, wortel en knoflook.

Recept van: Jerry La Cross

 
2 beoordelingen
 
3uur

Dit is een goed basisrecept, waarop u eindeloos kunt variëren. U kunt er talloze verschillende broden mee maken, gewoon door steeds andere soorten bloem te gebruiken of door kruiden, noten, kaas, olijven, zaden of gedroogd fruit toe te voegen. U hebt er geen broodvorm voor nodig, dit brood wordt gewoon op de bakplaat gebakken.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
50min

Dit vetarme, hartige brood zit boordevol gezonde ingrediënten zoals geraspte courgette, geroosterde hazelnoten en zemelen. De vorm is niet zo moeilijk te maken, het vraagt alleen een beetje geduld. Snijd het brood in dikke sneden en serveer het bij soep of een hartige salade als voedzame lunch.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Roggebloem bevat minder gluten dan tarwe, zodat een compact, vochtig brood ontstaat. Karwijzaad wordt wel vaker gebruikt in brood, maar juist in combinatie met rogge krijgt u een brood dat heel goed samengaat met vis, vooral gerookte makreel, kippers of zoute haring, en met zachte kaassoorten.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
3uur5min

Serveer dit brood vers en in partjes gesneden. Het smaakt heerlijk bij een stevige kom soep of bij kaas. De zadenmix kunt u naar eigen wens veranderen, of u kunt slechts één soort zaad gebruiken.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 3

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes
  • Asperges met ham Asperges met ham
  • Pasta met asperges Pasta met asperges