Zoekresultaten voor Kinderen Meel

208 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Kinderen x
Meel x
 
Geen beoordelingen
 
40min

Gepureerde bananen en maanzaad in combinatie met volkorenmeel en tarwevlokken geven heerlijke, stevige muffins. Voor een lekker snel ontbijt of als tussendoortje voor de kinderen.

Recept van: SWIMMERVI

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Als u van rijstpudding houdt, dan zult u dit gistbrood heerlijk vinden!

Recept van: karla rossi

 
Geen beoordelingen
 
2uur15min

Het meest eenvoudige recept voor hamantaschen dat ik ooit heb gebruikt! Zoetig van smaak, makkelijk uit te rollen en snel klaar! Mijn kinderen willen ze niet met vriendjes delen! Traditioneel worden ze gevuld met pruim en maanzaad, maar u kunt elke fruitvulling uit blik, ingemaakt fruit, chocolade chips of wat uw gezin ook lekker vindt gebruiken! Wees lekker creatief!

Recept van: SANDI

 
Geen beoordelingen
 
55min

Pompoenwafels maak je voor herfst- en winterbrunches, een speciaal onbijt in het weekend of zelfs bij de avondmaaltijd. Ze worden geserveerd met appel-cranberrysaus bereid met stroop en gehakte pecannoten. Granny Smith of Cox appels werken goed in dit recept!

Recept van: Amie

 
Geen beoordelingen
 
40min

Koekjes in de vorm van een dier. Gemaakt met karnemelk, haver en honing. Kinderen vinden ze heerlijke en moeders hoeven zich geen zorgen te maken want ze zijn niet al te zoet!

Recept van: Terri Thompson

 
Geen beoordelingen
 
35min

Fijne blokjes appel maken deze rotsjes sappig en fruitig. Ze zijn snel en gemakkelijk te bereiden, u kunt ze dus goed samen met kinderen maken, die zowel het maken als het opeten erg leuk zullen vinden. Meehelpen met bakken is voor kinderen niet alleen leuk, het moedigt ze ook aan bewust om te gaan met eten.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
40min

Deze cakejes zijn gemakkelijk te bereiden en vallen altijd in de smaak bij kinderen. Door ricotta te gebruiken voor het glazuur, wordt het minder zwaar. Glazuur de cakes indien mogelijk pas vlak voor het serveren.

Recept van: Lidy Nooij

 
4 beoordelingen
 
30min

Zowel kinderen als volwassenen zijn dol op deze krokante koekjes. Ze zijn echt voedzaam, bevatten minder vet en suiker dan de meeste gekochte koekjes en de havermout en rozijnen zorgen voor extra voedingsstoffen en smaak. Maak eventueel een dubbele hoeveelheid deeg en vries de helft in, het blijft 2 maanden houdbaar.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Ik hou erg van pannenkoeken, maar dan vooral met spek. Lekker met schenkstroop.

Recept van: koekje

 
Geen beoordelingen
 
55min

Een recept voor dunne pannenkoeken, zonder gist of andere rijsmiddelen.

Recept van: wolter

1 / 21

Favorieten van het seizoen

  • Valentijnskoekjes Valentijnskoekjes
  • Recepten met chocolade Recepten met chocolade
  • Avocado-chocolademousse Avocado-chocolademousse
  • Chocoladetruffels Chocoladetruffels
  • Courgette spaghetti Courgette spaghetti