Zoekresultaten voor Kinderen Melkproducten

102 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Kinderen x
Melkproducten x
 
Geen beoordelingen
 
55min

Pompoenwafels maak je voor herfst- en winterbrunches, een speciaal onbijt in het weekend of zelfs bij de avondmaaltijd. Ze worden geserveerd met appel-cranberrysaus bereid met stroop en gehakte pecannoten. Granny Smith of Cox appels werken goed in dit recept!

Recept van: Amie

 
Geen beoordelingen
 
10min

De milkshake is opnieuw uitgevonden – en heet nu smoothie. Een smoothie is verser en gezonder, met heel veel fruit, yoghurt, vruchtensap of melk, zodat hij boordevol vitaminen en mineralen zit. Ideaal als u een keer weinig tijd hebt om een ontbijt klaar te maken, maar het smaakt ook heerlijk als tussendoortje.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
55min

Een recept voor dunne pannenkoeken, zonder gist of andere rijsmiddelen.

Recept van: wolter

 
Geen beoordelingen
 
5min

Een rijke milkshake van banaan met een tropisch accent - dat zal volwassenen maar zeker ook kinderen aanspreken! Ideaal bij het ontbijt, want de milkshake is voedzaam en snel te maken, maar ook lekker als dessert.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
5min

Een lekkere bananen milkshake met vanille-ijs, melk, sinaasappelsap en citroensap. Dit is een koele traktatie in de zomer, en een geweldige manier om je kinderen wat fruit te laten eten! Niemand kan een milkshake weerstaan.

Recept van: Hanni

 
Geen beoordelingen
 
20min

Dit is een eenvoudig recept dat kinderen erg lekker vinden. Je kan dit recept ook maken met appels in plaats van bananen. Het is een soort dikke pannenkoek.

Recept van: nausheen

 
2 beoordelingen
 
25min

Pannenkoeken zijn altijd een succes. Om eens wat anders dan de Hollandse pannenkoeken te maken, ben ik op zoek gegaan naar een makkelijk en vooral lekker recept voor American Pancakes en ben op dit recept uitgekomen. Kan zowel gegeten worden als ontbijt, lunch of avondeten maar ook als dessert, waarbij je zelf de hoeveelheid die je maakt bepaalt.

Recept van: AnouskaRood

 
Geen beoordelingen
 
35min

Dit is een heerlijke traktatie voor de kleintjes. Pannenkoeken worden gerangschikt in de vorm van een varkensgezicht. Voel je vrij om zo creatief te worden als je wilt.

Recept van: Lisa

 
Geen beoordelingen
 
25min

Ik wilde iets lekkers en simpels maken voor de lunch van mijn kinderen. Dit recept is voldoende voor 24 mini muffins. Als je een regulier muffin bakblik gebruikt krijg je slechts 12 grotere muffins en moet je de baktijd aanpassen.

Recept van: free1

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Een heerlijk recept voor cakejes met verse aardbeien, leuk om te maken en ze smaken verrukkelijk! Maak ze samen met je kinderen of voor Valentijn.

Recept van: Mindele

1 / 11

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes
  • Asperges met ham Asperges met ham
  • Pasta met asperges Pasta met asperges